Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.advisorSherstiuk, Roman-
dc.contributor.authorКернаджук, Петро Михайлович-
dc.contributor.authorKernadzhuk, Petro-
dc.date.accessioned2023-06-21T20:42:03Z-
dc.date.available2023-06-21T20:42:03Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationКернаджук П.М. «Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»: дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / П.М.Кернаджук. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41666-
dc.description.abstractКернаджук П.М. Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»). Кваліфікаційна робота бакалавра: 71 сторінка, 12 рисунків, 14 таблиць, 33 літературних джерела. Предмет дослідження - процеси стратегічного управління, пов’язані із розвитком діяльності ресторану. Об’єкт дослідження - господарська діяльність ресторану «Містер Чарлі». Метою роботи є визначення теоретичних принципів та розроблення дієвих порад щодо стратегічного управління бізнесом, орієнтованим на надання послуг, на прикладі ресторану «Містер Чарлі». Методи дослідження − аналіз і синтез; комплексний аналіз; порівняльний і економічний аналіз, метод опису. Практичне значення одержаних результатів. У роботі розроблено пропозиції, які можуть бути впровадженими у практичній діяльності досліджуваного закладу з метою покращення системи його стратегічного управління.uk_UA
dc.description.abstractKernadzhuk P. Improvement of strategic management of restaurant enterprises (the restaurant “Mr. Charlie” as a case study). Bachelor degree thesis contains of 71 pages, 12 pictures, 14 tables, 33 references. The subject of investigation is the strategic management processes related to the development of the restaurant. The object of investigation is business activity of the Mr. Charlie restaurant. The aim of the work is the definition of theoretical principles and development of effective advice on the strategic management of a service-oriented business, using the example of the restaurant “Mr. Charlie”. The methods of investigation are analysis and synthesis; comprehensive analysis; comparative and economic analysis, method of description. The practical significance of the results obtained. In the paper have been developed proposals that can be implemented in the practical activities of the institution under study in order to improve the system of its strategic management.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП ... 7 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В ГАЛУЗІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ... 9 1.1. Основні терміни та сутність стратегічного управління в ресторанному бізнесі ... 9 1.2. Поняття стратегії управління ресторанним господарством ... 17 1.3. Моделі стратегічного управління у ресторанному бізнесі ... 20 Висновок до розділу 1 ... 26 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ У РЕСТОРАННІЙ ГАЛУЗІ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «МІСТЕР ЧАРЛІ» ... 28 2.1. Загальна характеристика діяльності ресторану «Містер Чарлі» 28 2.2. Дослідження факторів впливу на ринок послуг ресторану «Містер Чарлі» ... 34 2.3. SWOT-аналіз діяльності ресторану «Містер Чарлі» ... 40 Висновок до розділу 2 ... 43 РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ УДОСКОНАЛЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНУ «МІСТЕР ЧАРЛІ» ... 45 3.1. Визначення алгоритму розробки стратегії комерційної діяльності підприємства ... 45 3.2. Розроблення пропозицій з удосконалення маркетингової діяльності ресторану «Містер Чарлі» ... 49 3.3. Пропозиції щодо впровадження проектного рішення розвитку діяльності ресторану «Містер Чарлі» 52 Висновок до розділу 3 .... 60 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ... 61 4.1. Організація цивільного захисту об’єктів господарської діяльності, ліквідація наслідків можливих надзвичайних ситуацій ... 61 4.2. Особливості заходів електробезпеки на підприємствах ... 63 ВИСНОВКИ ... 65 БІБЛІОГРАФІЯ ... 68uk_UA
dc.format.extent1-71-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectпослугаuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectimprovementuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.title«Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)»uk_UA
dc.title.alternative«Improvement of strategic management of restaurant enterprises (the restaurant “Mr. Charlie” as a case study)»uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Кернаджук П.М., 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc338.4uk_UA
dc.relation.references1. Андрушків Б.М., Мельник Л.М. Прикладні аспекти рину інновацій: навч.посібник. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2015. 108 с.uk_UA
dc.relation.references2. Андрушків Б.М., Кирич Н.Б., Погайдак О.Б., Мельник Л.М., Шерстюк Р.П., Співак С.М. Стратегія розвитку консалтингу в системі управління інноваційним розвитком підприємства // Вісник Приазовського державного технічного університету. Серія: Економічні науки: 36. наук, праць. Маріуполь: ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», Вип. 32. Т.1, 2016. С. 141-149.uk_UA
dc.relation.references3. Бойко О.Б. Комбіновано-інноваційні підходи до формування організаційного механізму управління чинниками ефективної діяльності підприємства в умовах економічних ризиків: колективна монографія / О.Б. Бойко, Л.М. Мельник, В.А. Паляниця, О.Б. Погайдак, Р.П. Шерстюк; за заг. ред. Б.М. Андрушківа. Тернопіль: ТзОВ «Терно-граф», 2015. 408 с.uk_UA
dc.relation.references4. Бойко О.В. та Іваницька М.Я. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства як ключовий фактор його успішного функціонування. Економічні науки. Серія «Економіка та менеджмент»: Збірник наукових праць Луцький національний технічний університет. 2011. Випуск 8(30), С. 25-31.uk_UA
dc.relation.references5. Гевко О.Б., Шведа Н.М. Стратегічне управління: навч. посіб. Тернопіль, ФОП Паляниця В. А., 2016. 152 с.uk_UA
dc.relation.references6. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Г.Й. Островська та ін.]. Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2018. 268 с.uk_UA
dc.relation.references7. Грабарчук О. Вибір альтернативних стратегій на засадах урахування інноваційного потенціалу підприємств [Електронний ресурс]. Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016. Вип. 41, Ч. 1, с. 10-16. Режим доступу: http://zbirecon.com/uk/category/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B8/2016/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-41/.uk_UA
dc.relation.references8. Гринько Т., Вишневецька М. Обґрунтування стратегії підвищення прибутковості діяльності підприємства у VUCA-світі. Бізнес-навігатор. 2021. Вип. 3 (64). С. 21–28.uk_UA
dc.relation.references9. Гринько Т., Кащіна К. Формування та впровадження системи стратегічного управління інноваційним розвитком підприємства в сучасних умовах господарювання. Економіка та підприємництво. 2019. № 43. С. 104–114.uk_UA
dc.relation.references10. Денисенко М.П., Бродюк І.В. та Сташенюк Д.Г. Основні положення формування інвестиційно-інноваційної стратегії підприємства [Електронний ресурс] // Інвестиції: практика та досвід. 2016. № 22. С. 17-20. Режим доступу: http://www.investplan.com.ua/?n=22&y=2016.uk_UA
dc.relation.references11. Дикань В.Л. Стратегічне управління: навч. посіб. / В.Л. Дикань, В.О. Зубенко, О.В. Маковоз, І.В. Токмакова, О. В. Шраменко. К.: «Центр учбової літератури», 2013. 272 с.uk_UA
dc.relation.references12. Довгань Л.Є., Каракай Ю.В., Артеменко Л.П. Стратегічне управління: Навч. посібник. К: «Центр учбової літератури», 2011. 440 с.uk_UA
dc.relation.references13. Зарічна О. Стратегія і планування інноваційної діяльності підприємств сфери туризму. Галицький економічний вісник. Тернопіль: ТНТУ, 2014. Т. 46, № 3. С. 68-76.uk_UA
dc.relation.references14. Ілляшенко Н.С., Шипуліна Ю.С., Мельник Ю.М. Формування «системної карти» стратегічного управління розвитком підприємства [Електронний ресурс] // Актуальні проблеми економіки. 2017. № 1. С. 119-128. Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2017_1_14.uk_UA
dc.relation.references15. Касич А.О. Втілення концепції стратегічного управління в практику вітчизняних підприємств [Електронний ресурс] // Бізнес Інформ. 2014. № 11. С. 290-294. Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_11_51.uk_UA
dc.relation.references16. Компанець К., Литвишко Л., Артемчук В. Особливості інноваційного стратегічного управління підприємствами під час пандемії COVID-19. Інтелект – XXI. 2021. № 1. С. 82–86.uk_UA
dc.relation.references17. Корнух О.В., 2013. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства [Електронний ресурс] // Ефективна економіка. 2013. № 12. Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=2607>.uk_UA
dc.relation.references18. Краснокутська Н.С., Кабанець І.А. Стратегічне управління: навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей. Харків: НТУ «ХПІ», 2017. 460 с.uk_UA
dc.relation.references19. Малюта Л.Я., Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства: навч. посіб. Тернопіль: ТНТУ, 2010. 271 с.uk_UA
dc.relation.references20. Міщенко А.П. Стратегічне управління. Навчальний посібник. Київ, 2004. 336 с.uk_UA
dc.relation.references21. Москаленко В.В., Годлевський М.Д. Моделі та методи стратегічного управління розвитком підприємства: монографія. Харків: Видавництво «Точка», 2018. 208 с.uk_UA
dc.relation.references22. Нагорняк Г., Малюта Л., Мельник Л., Шерстюк Р. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті [Електронний ресурс] // Соціально-економічні проблеми і держава. 2017. Вип. 1(16). С. 148-158. Режим доступу до журн.: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2017/17nhsvtk.pdf.uk_UA
dc.relation.references23. Піпко Е. Система стратегічного управління підприємством. Економіка і управління. 2003. № 2. С. 54–58.uk_UA
dc.relation.references24. Попов С.А. Державно-управлінські нововведення: особливості упровадження стратегічного планування // Теорія та практика державного управління. 2015. Вип. 2. С. 57-63. Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpdu_2015_2_11.uk_UA
dc.relation.references25. Порохня В.М., Безземельна Т.О., Кравченко Т.А. Стратегічне управління: навч. посіб. Київ, ЦУЛ, 2012. 224 с.uk_UA
dc.relation.references26. Оберемчук В.Ф. Стратегія підприємства: курс лекцій. Київ, МАУП, 2015. 128 с.uk_UA
dc.relation.references27. Стойко І.І. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 200 с.uk_UA
dc.relation.references28. Стратегічний менеджмент: навч. посіб. / За заг. ред. Бутка М. П. [М.П. Бутко, М.Ю. Дітковська, С.М. Задорожна та ін.]. К. : «Центр учбової літератури», 2016. 376 с.uk_UA
dc.relation.references29. Стратегічне управління: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / [О.М. Тищенко; Міністерство освіти і науки України, Нац. фармацевтичний університет, Харківський нац. автомобільно-дорожній університет. Харків: ХНАДУ, 2016. 252 с.uk_UA
dc.relation.references30. Сумець О.М. Стратегічний менеджмент: підручник. Харків: ХНУВС, 2021. 208 с.uk_UA
dc.relation.references31. Тертичка В.В. Стратегічне управління: підручник. Київ: «К.І.С.», 2017. 932 с.uk_UA
dc.relation.references32. Толуб’як В.С., Королюк Ю.Г., Дудкіна О.П., Попович Т.М. Стратегічне управління (навчально-методичний посібник). Тернопіль: ТНЕУ, 2018. 213 с.uk_UA
dc.relation.references33. Черкашина М.В. Стратегічне управління процесом забезпечення ефективності комерційної діяльності підприємства // Вісник економіки транспорту і промисловості. 2018. № 62. С. 355-361. Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vetp_2018_62_48.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Kernadzhuk P_M_2023.pdf1,28 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Кернаджук.doc70 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора