Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41460
Назва: Пріоритетні концепти діагностики фінансового стану підприємства у призмі розгляду державних ініціатив із підтримки бізнесу під час війни
Автори: Панухник, Олена Віталіївна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Панухник О. В. Пріоритетні концепти діагностики фінансового стану підприємства у призмі розгляду державних ініціатив із підтримки бізнесу під час війни / Олена Віталіївна Панухник // Збірник матеріалів І Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 55-річчю кафедри фінансів і банківської справи «Актуальні проблеми розвитку фінансів в умовах цифровізації економіки України». Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2023. С. 56-58. (Особливості фінансових відносин в умовах воєнного стану).
Конференція/захід: І Всеукраїнська науково-практична конференція, присвячена 55-річчю кафедри фінансів і банківської справи «Актуальні проблеми розвитку фінансів в умовах цифровізації економіки України»
Збірник матеріалів І Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 55-річчю кафедри фінансів і банківської справи «Актуальні проблеми розвитку фінансів в умовах цифровізації економіки України»
58
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 10-чер-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Вінниця
Діапазон сторінок: 56-58
Початкова сторінка: 56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41460
Власник авторського права: © Панухник Олена Віталіївна, 2023
Перелік літератури: 1. Про затвердження Методики інтегральної оцінки інвестиційної привабливості підпри ємств та організацій: наказ Агентства з питань запобігання банкрутству підприємств та органі зацій від 23.02.1998 р. № 22. Офіційний вісник України. 1998. № 13. С. 211.
2. Експрес-оцінка впливу війни на мікро-, малі та середні підприємства в Україні. Аналі тичний звіт. Київ: Програма розвитку ООН в Україні, 2022. 77 с.
3. Дія. Бізнес. Стан та потреби бізнесу в умовах війни: результати опитування в січні 2023 року. 2023. URL: https://business.diia.gov.ua/cases/novini/stan-ta-potrebi-biznesu-v-umovah vijni-rezultati-opituvanna-v-sicni-2023-roku
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Panukhnyk_O_V_Priorytetni_ kontsepty_2023.pdf254,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора