Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41396
Affichage complet
| Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Лялик, А. Т. | |
| dc.contributor.advisor | Lialyk, A. | |
| dc.contributor.author | Чубик, В. | |
| dc.contributor.author | Chubyk, V. | |
| dc.coverage.temporal | 27-28 квітня 2023 | |
| dc.coverage.temporal | 27-28 April 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-06-10T07:44:21Z | - |
| dc.date.available | 2023-06-10T07:44:21Z | - |
| dc.date.created | 2023-04-27 | |
| dc.date.issued | 2023-04-27 | |
| dc.identifier.citation | Чубик В. Інновації у виготовлення житньо-пшеничних виробів / Чубик В. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 67. — (Виробництво та технології). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41396 | - |
| dc.format.extent | 67 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 | |
| dc.subject | інновації | |
| dc.subject | промисловість | |
| dc.subject | хліб | |
| dc.subject | innovations | |
| dc.subject | industry | |
| dc.subject | bread | |
| dc.title | Інновації у виготовлення житньо-пшеничних виробів | |
| dc.title.alternative | Innovations in the production of rye and wheat products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.66 | |
| dc.identifier.citationen | Chubyk V. (2023) Innovatsii u vyhotovlennia zhytno-pshenychnykh vyrobiv [Innovations in the production of rye and wheat products]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 67 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 67 | |
| dc.citation.epage | 67 | |
| Collection(s) : | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) | |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 067.pdf | 324,8 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| 067.djvu | 20,13 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| 067__COVER.png | 410,81 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.