Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41382

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКовальчук, Ярослав Олексійович
dc.contributor.advisorKovalchuk, Y. O.
dc.contributor.authorТучак, І.
dc.contributor.authorTuchak, I.
dc.coverage.temporal27-28 квітня 2023
dc.coverage.temporal27-28 April 2023
dc.date.accessioned2023-06-10T07:44:20Z-
dc.date.available2023-06-10T07:44:20Z-
dc.date.created2023-04-27
dc.date.issued2023-04-27
dc.identifier.citationТучак І. Вплив яєчної шкаралупи на властивості будівельних матеріалів / Тучак І. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 49–50. — (Архітектура та будівництво).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41382-
dc.format.extent49-50
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023
dc.relation.urihttps://science/article/pii/S2214509523000219
dc.subjectміцність
dc.subjectяєчна шкаралупа
dc.subjectтеплопровідність
dc.subjectstrenght
dc.subjecteggshell
dc.subjectthermal conductivity
dc.titleВплив яєчної шкаралупи на властивості будівельних матеріалів
dc.title.alternativeThe effect of eggshell on the properties of building materials
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc621.326
dc.relation.references1. Eggshell powder as partial cement replacement and its effect on workability and compressive strength of concrete [Електронний ресурс] / A.A.Jhatial, S.Sohu, M.J.Memon, N.-u-K.Bhatti, D.Memon,2019. –71p. Режим доступу: https://science/article/pii/S2214509523000219
dc.relation.references2. ДСТУ Б В.2.7-214:2009 Будівельні матеріали. Бетони. Методи визначення міцності за контрольними зразками
dc.relation.references3. ДСТУ Б В.2.7-182:2009 Будівельні матеріали. Методи визначення терміну ефективної експлуатації та теплопровідності будівельних ізоляційних матеріалів у розрахункових та стандартних.
dc.relation.referencesen1. Eggshell powder as partial cement replacement and its effect on workability and compressive strength of concrete [Electronic resource], A.A.Jhatial, S.Sohu, M.J.Memon, N.-u-K.Bhatti, D.Memon,2019. –71p. Access mode: https://science/article/pii/S2214509523000219
dc.relation.referencesen2. DSTU B V.2.7-214:2009 Budivelni materialy. Betony. Metody vyznachennia mitsnosti za kontrolnymy zrazkamy
dc.relation.referencesen3. DSTU B V.2.7-182:2009 Budivelni materialy. Metody vyznachennia terminu efektyvnoi ekspluatatsii ta teploprovidnosti budivelnykh izoliatsiinykh materialiv u rozrakhunkovykh ta standartnykh.
dc.identifier.citationenTuchak I. (2023) Vplyv yaiechnoi shkaralupy na vlastyvosti budivelnykh materialiv [The effect of eggshell on the properties of building materials]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 49-50 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage49
dc.citation.epage50
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
049-050.pdf645,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
049-050.djvu50,22 kBDjVuПереглянути/відкрити
049-050__COVER.png422,42 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.