Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41369
 
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil | 
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Стойко, І. І. | |
| dc.contributor.advisor | Stoyko, I. | |
| dc.contributor.author | Мартинчук, М. | |
| dc.contributor.author | Бачуріна, А. | |
| dc.contributor.author | Martynchuk, M. | |
| dc.contributor.author | Bachurina, A. | |
| dc.coverage.temporal | 27-28 квітня 2023 | |
| dc.coverage.temporal | 27-28 April 2023 | |
| dc.date.accessioned | 2023-06-10T07:44:19Z | - | 
| dc.date.available | 2023-06-10T07:44:19Z | - | 
| dc.date.created | 2023-04-27 | |
| dc.date.issued | 2023-04-27 | |
| dc.identifier.citation | Мартинчук М. Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства / Мартинчук М., Бачуріна А. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 342–343. — (Хімічна та біоінженерія). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41369 | - | 
| dc.format.extent | 342-343 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 | |
| dc.subject | ресторан | |
| dc.subject | сучасні тренди | |
| dc.subject | меню | |
| dc.subject | restaurant | |
| dc.subject | modern trends | |
| dc.subject | menu | |
| dc.title | Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства | |
| dc.title.alternative | Main modern trends in the restaurant menu farming | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 658.64 | |
| dc.identifier.citationen | Martynchuk M., Bachurina A. (2023) Osnovni suchasni trendy v meniu restorannoho hospodarstva [Main modern trends in the restaurant menu farming]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 342-343 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 342 | |
| dc.citation.epage | 343 | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| 342-343.pdf | 487,28 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| 342-343.djvu | 33,37 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| 342-343__COVER.png | 408,57 kB | image/png | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
