Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41369
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стойко, І. І. | |
dc.contributor.advisor | Stoyko, I. | |
dc.contributor.author | Мартинчук, М. | |
dc.contributor.author | Бачуріна, А. | |
dc.contributor.author | Martynchuk, M. | |
dc.contributor.author | Bachurina, A. | |
dc.coverage.temporal | 27-28 квітня 2023 | |
dc.coverage.temporal | 27-28 April 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-06-10T07:44:19Z | - |
dc.date.available | 2023-06-10T07:44:19Z | - |
dc.date.created | 2023-04-27 | |
dc.date.issued | 2023-04-27 | |
dc.identifier.citation | Мартинчук М. Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства / Мартинчук М., Бачуріна А. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 342–343. — (Хімічна та біоінженерія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41369 | - |
dc.format.extent | 342-343 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 | |
dc.subject | ресторан | |
dc.subject | сучасні тренди | |
dc.subject | меню | |
dc.subject | restaurant | |
dc.subject | modern trends | |
dc.subject | menu | |
dc.title | Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства | |
dc.title.alternative | Main modern trends in the restaurant menu farming | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 658.64 | |
dc.identifier.citationen | Martynchuk M., Bachurina A. (2023) Osnovni suchasni trendy v meniu restorannoho hospodarstva [Main modern trends in the restaurant menu farming]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 342-343 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 342 | |
dc.citation.epage | 343 | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
342-343.pdf | 487,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
342-343.djvu | 33,37 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
342-343__COVER.png | 408,57 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.