Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41365
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зварич, Наталія Миколаївна | |
dc.contributor.advisor | Zvarych, N. M. | |
dc.contributor.author | Мацега, Р. | |
dc.contributor.author | Шпікула, М. | |
dc.contributor.author | Matseha, R. | |
dc.contributor.author | Shpikula, M. | |
dc.coverage.temporal | 27-28 квітня 2023 | |
dc.coverage.temporal | 27-28 April 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-06-10T07:44:18Z | - |
dc.date.available | 2023-06-10T07:44:18Z | - |
dc.date.created | 2023-04-27 | |
dc.date.issued | 2023-04-27 | |
dc.identifier.citation | Мацега Р. Можливості застосування гібридних технологічних систем у харчовому машинобудуванні / Мацега Р., Шпікула М. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 336. — (Хімічна та біоінженерія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41365 | - |
dc.format.extent | 336 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 | |
dc.relation.uri | https://www.ctc-n.org/technologies/hybrid-technology | |
dc.relation.uri | https://iotmktg.com/opportunities-and-benefits-hybrid-manufacturing/ | |
dc.subject | харчове машинобудування | |
dc.subject | гібридні технології | |
dc.subject | food engineering | |
dc.subject | hybrid technological | |
dc.title | Можливості застосування гібридних технологічних систем у харчовому машинобудуванні | |
dc.title.alternative | Possibilities of application of hybrid technological systems for food engineering | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 621 | |
dc.relation.references | 1. Hybrid Technology. URL: https://www.ctc-n.org/technologies/hybrid-technology (дата звернення 12.04.2023). 2. Opportunities and Benefits of Hybrid Manufacturing. URL: https://iotmktg.com/opportunities-and-benefits-hybrid-manufacturing/ (дата звернення 12.04.2023). | |
dc.relation.referencesen | 1. Hybrid Technology. URL: https://www.ctc-n.org/technologies/hybrid-technology (Date of appeal 12.04.2023). 2. Opportunities and Benefits of Hybrid Manufacturing. URL: https://iotmktg.com/opportunities-and-benefits-hybrid-manufacturing/ (Date of appeal 12.04.2023). | |
dc.identifier.citationen | Matseha R., Shpikula M. (2023) Mozhlyvosti zastosuvannia hibrydnykh tekhnolohichnykh system u kharchovomu mashynobuduvanni [Possibilities of application of hybrid technological systems for food engineering]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 336 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 336 | |
dc.citation.epage | 336 | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
336.pdf | 326,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
336.djvu | 22,58 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
336__COVER.png | 1,12 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.