Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41353
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стойко, І. І. | |
dc.contributor.advisor | Stoyko, I. | |
dc.contributor.author | Бачуріна, А. | |
dc.contributor.author | Мартинчук, М. | |
dc.contributor.author | Bachurina, A. | |
dc.contributor.author | Martynchuk, M. | |
dc.coverage.temporal | 27-28 квітня 2023 | |
dc.coverage.temporal | 27-28 April 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-06-10T07:44:17Z | - |
dc.date.available | 2023-06-10T07:44:17Z | - |
dc.date.created | 2023-04-27 | |
dc.date.issued | 2023-04-27 | |
dc.identifier.citation | Бачуріна А. Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства / Бачуріна А., Мартинчук М. // Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 27-28 квітня 2023. — Т. : ТНТУ, 2023. — С. 321–322. — (Управління та адміністрування). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41353 | - |
dc.format.extent | 321-322 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues", 2023 | |
dc.subject | ресторан | |
dc.subject | сучасні тренди | |
dc.subject | технології | |
dc.subject | restaurant | |
dc.subject | modern trends | |
dc.subject | technologies | |
dc.title | Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства | |
dc.title.alternative | Current trends in restaurant establishments farming | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 658.64 | |
dc.identifier.citationen | Bachurina A., Martynchuk M. (2023) Suchasni trendy v zakladakh restorannoho hospodarstva [Current trends in restaurant establishments farming]. Ⅵ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Topical issues" (Tern., 27-28 April 2023), pp. 321-322 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅵ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 321 | |
dc.citation.epage | 322 | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
321-322.pdf | 487,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
321-322.djvu | 33,51 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
321-322__COVER.png | 405,78 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.