Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41242
Назва: Методичні рекомендації для підготовки до складання атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Панухник, Олена Віталіївна
Крамар, Ірина Юріївна
Крупка, Андрій Ярославович
Мариненко, Наталія Юріївна
Радинський, Сергій Віталійович
Химич, Ірина Григорівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації для підготовки до складання атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» /укл.: О.В. Панухник, І.Ю. Крамар, А.Я. Крупка, Н.Ю. Мариненко, С.В. Радинський, І.Г. Химич. Тернопіль: ТНТУ. 2023. 136 с.
Дата публікації: 2023
Дата подання: 2023
Дата внесення: 9-чер-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 334.7, 339.1, 339.3
Теми: товар
підприємництво
біржова діяльність
техніко-економічні розрахунки
бізнес-план
біржа
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації видано з метою допомоги студентам у підготовці до державного екзамену, що складається здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», є формою атестації освітнього рівня «Бакалавр». Метою атестаційного екзамену є перевірка і оцінка теоретичного та практичного рівня підготовки здобувача вищої освіти як конкурентоспроможного фахівця з глибокими фундаментальними знаннями та навичками у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. На атестаційний екзамен винесено матеріал із основних дисциплін циклу професійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що дозволить екзаменаційній комісії встановити відповідність освітнього рівня здобувачів вимогам галузевого стандарту вищої освіти України та вирішити питання про присвоєння випускникам кваліфікації бакалавра з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності й видачу диплому. Бакалавр підприємництва, торгівлі та біржової діяльності повинен володіти інтегральною компетентністю - здатністю розв’язувати складні спеціалізовані завдання та проблеми у сферах підприємницької, торговельної та біржової діяльності або в процесі навчання, що передбачає застосування теорій та методів організації і функціонування підприємницьких, торговельних, біржових структур і характеризується комплексністю та невизначеністю умов. У методичних вказівках подано нормативно-правові та організаційні засади підготовки та проведення атестаційного екзамену, порядок організації та його проведення, а також програми атестаційного екзамену з обраних дисциплін, а саме: «Організація підприємницької діяльності», «Організація виробництва», «Біржова діяльність», «Техніко-економічні розрахунки на підприємстві», «Бізнес-планування у підприємництві»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41242
Власник авторського права: О.В. Панухник, І.Ю. Крамар, А.Я. Крупка, Н.Ю. Мариненко, С.В. Радинський, І.Г. Химич
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_076 Методичні рекомендації_Екзамен 4 курс.pdf2,3 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора