Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41178
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.date.accessioned2023-06-05T08:25:05Z-
dc.date.available2023-06-05T08:25:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКухтин М.Д. Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник / Кухтин М.Д., Кравченюк Х.Ю. – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023. – 157 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41178-
dc.description.abstractПрактикум складається із трьох розділів: загальної та спеціальної мікробіології (18 основних лабораторно-практичних занять та 5 додаткових) і науково-дослідної роботи студентів. У розділі «Загальна мікробіологія» викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки. У розділі «Спеціальна мікробіологія» наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до діючих нормативних документів. Кожна запропонована тема лабораторно-практичного заняття містить мету та завдання, необхідні обладнання та матеріали, довідковий матеріал, самостійні чи індивідуальні завдання та питання для самоконтролю. У розділі «Науково-дослідна робота студентів» викладені загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання. Посібник призначений для студентів, аспірантів, викладачів спеціальності «Харчові технології» зі спеціалізацією у технології молока і молочних продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleЛабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникuk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.rights.holder© Кухтин М.Д., Кравченюк Х.Ю, 2023uk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages157-
dc.subject.udc579.67uk_UA
dc.relation.references1. Грек О.В., Скорченко Т.А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч.посібн. – К.: НУХТ, 2009 – 235 с.uk_UA
dc.relation.references2. Грегірчак Н. М. Мікробіологія харчових виробництв: Лабораторний практикум. – К.: НУХТ, 2009. – 302 с.uk_UA
dc.relation.references3. Дідух Н. А., Чагаровський О. П., Лисогор Т. А. Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення. – Одеса: Видавництво "Поліграф", 2008. – 236 с.uk_UA
dc.relation.references4. Кравців Р. Й. Молочна справа: Підручник [для студ. ІІІ – ІV рівн. акред.] / Р. Й. Кравців, В. І. Хоменко, Я. Ю. Островський. – К.: Вища школа, 1998. – 279 с.uk_UA
dc.relation.references5. Машкін М. І. Технологія виробництва молока і молочних продуктів / М. І. Машкін, Н. М. Париш – К.: “Вища освіта”, 2006. – 351 с.uk_UA
dc.relation.references6. Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно- санітарної експертизи: навч. посібник. [За ред. В. В. Касянчук] – Сума: Університетська книга, 2010. – 320 с.uk_UA
dc.relation.references7. Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : навч. посіб. [для студентів ВНЗ III − IY рівня акредитації за напрямками підготовки “Харчові технології та інженерія ” і “Ветеринарна медицина”] / [Бергілевич О.М., Касянчук В.В., Власенко І. В., Кухтин М. Д., Ковальчук Р. Л., Остап’юк М. П.; за ред. д. вет. н., проф. В.В. Касянчук]. – Суми : Університетська книга, 2010. – 205с.uk_UA
dc.relation.references8. Мікробіологія молока та молочних продуктів: підручник / Скибіцький В.Г., Власенко В.В., Власенко І.Г., Ібатулліна Ф.Ж., Козловська Г.В., Соломон А.М, Мельник М.В./- Вінниця: «Едельвейс і К», 2008. - 412с.uk_UA
dc.relation.references9. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова та ін. - Херсон : Видавець ФОП Грінь Д.С., 2016. - 478 с.uk_UA
dc.relation.references10. Старовойтова А.А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] / А.А. Старовойтова. - Біла Церква: Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, 2017. - 153 с.uk_UA
dc.relation.references11. Соломон, А. М., Казмірук, Н. М., & Тузова, С. Д. (2020). Мікробіологія харчових виробництв. навч. посіб. для студ. напряму підготовки «Харчові технології».-Вінниця: РВВ ВНАУ, 2020.-312 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний ISBN університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kukhtyn_Laboratornyy_praktykum_2023.pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора