Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41041
Registo completo
| Campo DC | Valor | Idioma |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сало, В. | |
| dc.contributor.author | Salo, V. | |
| dc.date.accessioned | 2023-05-13T08:33:41Z | - |
| dc.date.available | 2023-05-13T08:33:41Z | - |
| dc.date.created | 2000-06-27 | |
| dc.date.issued | 2000-06-27 | |
| dc.date.submitted | 1999-12-30 | |
| dc.identifier.citation | Сало В. Аналіз інтенсивності кришення грунту при основному безполицевому обробіткові / В. Сало // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2000. — Том 5. — № 2. — С. 59–62. — (Машинобудування та автоматизація виробництва). | |
| dc.identifier.issn | 1727-7108 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41041 | - |
| dc.description.abstract | Подано результати експериментальних досліджень впливу застосування комбінацій різних типів робочих органів на інтенсивність кришення грунту, а також приведено порівняльний аналіз ефективності обробітку грунту при різному розташуванні важких культиваторних лап. | |
| dc.description.abstract | The results of the experimental researches of the influence of the application of combinations of various types of working bodies on intensity of crushing the aswell as, the comparative analysis of efficiency of processing the ground in comparison with a single-tier arrangement of them are submitted. | |
| dc.format.extent | 59-62 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТДТУ | |
| dc.publisher | TSTU | |
| dc.relation.ispartof | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (5), 2000 | |
| dc.relation.ispartof | Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (5), 2000 | |
| dc.title | Аналіз інтенсивності кришення грунту при основному безполицевому обробіткові | |
| dc.title.alternative | The analysis of intensity in the ground crumblinf process | |
| dc.type | Article | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2000 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 4 | |
| dc.subject.udc | 631.31 | |
| dc.relation.references | 1. Технология производства продукции растениеводства / Фирсов И.П., Соловьёв А.М., Раскутин О.А. и др.: Под ред.И.П.Фирсова.-М.: Агропромиздат, 1989.-432 с. | |
| dc.relation.references | 2. Патент України №19027А. Спосіб комбінованого безполицевого обробітку грунту і пристрій для його здійснення/ Сисолін П.В., Хроліков В.М., Сало В.М. та інші./ Бюл. №6. від 25.12.1997. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Tekhnolohiia proizvodstva produktsii rastenievodstva, Firsov I.P., Solovev A.M., Raskutin O.A. and other: ed.I.P.Firsova.-M., Ahropromizdat, 1989.-432 p. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Patent Ukrainy No 19027A. Sposib kombinovanoho bezpolytsevoho obrobitku hruntu i prystrii dlia yoho zdiisnennia/ Sysolin P.V., Khrolikov V.M., Salo V.M. ta inshi./ Bull. No 6. vid 25.12.1997. | |
| dc.identifier.citationen | Salo V. (2000) Analiz intensyvnosti kryshennia hruntu pry osnovnomu bezpolytsevomu obrobitkovi [The analysis of intensity in the ground crumblinf process]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 5, no 2, pp. 59-62 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Кіровоградський державний технічний університет | |
| dc.citation.journalTitle | Вісник Тернопільського державного технічного університету | |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 59 | |
| dc.citation.epage | 62 | |
| Aparece nas colecções: | Вісник ТДТУ, 2000, том 5, № 2 | |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| TSTUSJ_2000v5n2_Salo_V-The_analysis_of_intensity_in_59-62.pdf | 157,14 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| TSTUSJ_2000v5n2_Salo_V-The_analysis_of_intensity_in_59-62.djvu | 51,11 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| TSTUSJ_2000v5n2_Salo_V-The_analysis_of_intensity_in_59-62__COVER.png | 495,19 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.