Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40196

Назва: Збірник матеріалів круглого столу-дискусії «Релігійний чинник та його використання у сучасній гібридній війні»
Інші назви: Proceedings of the round table discussion "The religious factor and it’s use in modern hybrid war"
Автори: Криськов, Андрій Анатолійович
Блавіцький, М.Я.
Бібліографічний опис: Релігійний чинник та його використання у сучасній гібридній війні: Збірник матеріалів круглого столу (Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 18 листопада 2022 р.). Упорядники: А.А. Криськов, М.Я. Блавіцький Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 81 с.
Конференція/захід: Релігійний чинник та його використання у сучасній гібридній війні
Журнал/збірник: Збірник матеріалів круглого столу-дискусії «Релігійний чинник та його використання у сучасній гібридній війні»
Дата публікації: 18-лис-2022
Дата внесення: 13-січ-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Країна (код): UA
Кількість сторінок: 82
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали круглого столу-дискусії «Релігійний чинник та його використання у сучасній гібридній війні», які стосувалися інформаційної складової релігійної війни росії проти України, використання РПЦ та УПЦ МП як інструментів окупації українських земель і боротьби проти української державності та української ідентичності. Особливої уваги було приділено питанню ідеологічного та політичного аспекту діяльності УПЦ МП як складової гібридної війни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40196
ISBN: 978-617-7875-51-1
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Релігійний чинник та його використання у сучасній гібридній війні: круглий стіл-дискусія (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.