Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39977

Назва: Аналіз проблем і перспективи післявоєнного відновлення готельного ресторанного бізнесу та туризму
Інші назви: Analysis of the problems and prospects of the post-war recovery of the hotel restaurant business and tourism
Автори: Козачина, В.
Цвілий, С.
Kozachyna, V.
Tsviliy, S.
Приналежність: Український державний університет науки і технологій, м. Дніпро
Національний університет «Запорізька політехніка»
Бібліографічний опис: Козачина В. Аналіз проблем і перспективи післявоєнного відновлення готельного ресторанного бізнесу та туризму / Козачина В., Цвілий С. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 50–51.
Bibliographic description: Kozachyna V., Tsviliy S. (2022) Analiz problem i perspektyvy pisliavoiennoho vidnovlennia hotelnoho restorannoho biznesu ta turyzmu [Analysis of the problems and prospects of the post-war recovery of the hotel restaurant business and tourism]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 50-51 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Дата публікації: 18-лис-2022
Дата внесення: 2-січ-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
УДК: 640.41
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 50-51
Початкова сторінка: 50
Кінцева сторінка: 51
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39977
ISBN: 978-617-7875-48-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://www.investplan.com.ua/pdf/20_2013/17.pdf
Перелік літератури: 1. Роль туризму у світовій економіці. URL: http://www.investplan.com.ua/pdf/20_2013/17.pdf
2. Бойко М., Гопкало Л. Організація готельного господарства: під. К., 2006. 494 с.
3. Чаркіна Т. Ю., Марценюк Л. В., Задоя В. О., Пікуліна О. В. Стратегічні напрями управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах кризи. Економіка та держава, №2, 2021. С.19-23. DOI: 10.32702/23066806.2021.2.19
4. Агафонова Л. Г., Агафонова О.Є. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: навч. Посібник. Київ: Знання України, 2002. 351 с.
References: 1. Rol turyzmu u svitovii ekonomitsi. URL: http://www.investplan.com.ua/pdf/20_2013/17.pdf
2. Boiko M., Hopkalo L. Orhanizatsiia hotelnoho hospodarstva: pid. K., 2006. 494 p.
3. Charkina T. Yu., Martseniuk L. V., Zadoia V. O., Pikulina O. V. Stratehichni napriamy upravlinnia hotelno-restorannym biznesom v umovakh kryzy. Ekonomika ta derzhava, No 2, 2021. P.19-23. DOI: 10.32702/23066806.2021.2.19
4. Ahafonova L. H., Ahafonova O.Ye. Turyzm, hotelnyi ta restorannyi biznes: tsinoutvorennia, konkurentsiia, derzhavne rehuliuvannia: navch. Posibnyk. Kyiv: Znannia Ukrainy, 2002. 351 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.