Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39977
 
| Назва: | Аналіз проблем і перспективи післявоєнного відновлення готельного ресторанного бізнесу та туризму | 
| Інші назви: | Analysis of the problems and prospects of the post-war recovery of the hotel restaurant business and tourism | 
| Автори: | Козачина, В. Цвілий, С. Kozachyna, V. Tsviliy, S. | 
| Приналежність: | Український державний університет науки і технологій, м. Дніпро Національний університет «Запорізька політехніка» | 
| Бібліографічний опис: | Козачина В. Аналіз проблем і перспективи післявоєнного відновлення готельного ресторанного бізнесу та туризму / Козачина В., Цвілий С. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 50–51. | 
| Bibliographic description: | Kozachyna V., Tsviliy S. (2022) Analiz problem i perspektyvy pisliavoiennoho vidnovlennia hotelnoho restorannoho biznesu ta turyzmu [Analysis of the problems and prospects of the post-war recovery of the hotel restaurant business and tourism]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 50-51 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 | 
| Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | 
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | 
| Дата публікації: | 18-лис-2022 | 
| Дата внесення: | 2-січ-2023 | 
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil | 
| Часове охоплення: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 | 
| УДК: | 640.41 | 
| Кількість сторінок: | 2 | 
| Діапазон сторінок: | 50-51 | 
| Початкова сторінка: | 50 | 
| Кінцева сторінка: | 51 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39977 | 
| ISBN: | 978-617-7875-48-1 | 
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | 
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.investplan.com.ua/pdf/20_2013/17.pdf | 
| Перелік літератури: | 1. Роль туризму у світовій економіці. URL: http://www.investplan.com.ua/pdf/20_2013/17.pdf 2. Бойко М., Гопкало Л. Організація готельного господарства: під. К., 2006. 494 с. 3. Чаркіна Т. Ю., Марценюк Л. В., Задоя В. О., Пікуліна О. В. Стратегічні напрями управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах кризи. Економіка та держава, №2, 2021. С.19-23. DOI: 10.32702/23066806.2021.2.19 4. Агафонова Л. Г., Агафонова О.Є. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: навч. Посібник. Київ: Знання України, 2002. 351 с. | 
| References: | 1. Rol turyzmu u svitovii ekonomitsi. URL: http://www.investplan.com.ua/pdf/20_2013/17.pdf 2. Boiko M., Hopkalo L. Orhanizatsiia hotelnoho hospodarstva: pid. K., 2006. 494 p. 3. Charkina T. Yu., Martseniuk L. V., Zadoia V. O., Pikulina O. V. Stratehichni napriamy upravlinnia hotelno-restorannym biznesom v umovakh kryzy. Ekonomika ta derzhava, No 2, 2021. P.19-23. DOI: 10.32702/23066806.2021.2.19 4. Ahafonova L. H., Ahafonova O.Ye. Turyzm, hotelnyi ta restorannyi biznes: tsinoutvorennia, konkurentsiia, derzhavne rehuliuvannia: navch. Posibnyk. Kyiv: Znannia Ukrainy, 2002. 351 p. | 
| Тип вмісту: | Conference Abstract | 
| Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SRBD_2022_Kozachyna_V-Analysis_of_the_problems_50-51.pdf | 745,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SRBD_2022_Kozachyna_V-Analysis_of_the_problems_50-51.djvu | 32,9 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SRBD_2022_Kozachyna_V-Analysis_of_the_problems_50-51__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
