Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39900
Назва: | Виробничі запаси підприємств харчової промисловості як об’єкт економічного аналізу та контролю |
Інші назви: | Inventories of food industry enterprises as an object of economic analysis and control |
Автори: | Гавронська, Наталія Havronska, Natalia |
Приналежність: | Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» Khmelnytsky Polytechnic College of the National University "Lviv Polytechnic" |
Бібліографічний опис: | Гавронська Н. Виробничі запаси підприємств харчової промисловості як об’єкт економічного аналізу та контролю / Гавронська Наталія // РСЕСГЕП, 15-16 грудня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 56–57. — (Проблеми підвищення якості бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту в сучасних умовах господарювання). |
Bibliographic description: | Havronska N. (2022) Vyrobnychi zapasy pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti yak obiekt ekonomichnoho analizu ta kontroliu [Inventories of food industry enterprises as an object of economic analysis and control]. RSESGP (Tern., 15-16 December 2022), pp. 56-57 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Розвиток соціальноекономічних систем в геоекономічному просторі“, 2022 Proceeding of Ⅱ International scientific and practical conference "Development of socio-economic systems ingeoeconomic space", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Розвиток соціальноекономічних систем в геоекономічному просторі“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Розвиток соціальноекономічних систем в геоекономічному просторі“ |
Дата публікації: | 15-гру-2022 |
Дата внесення: | 2-січ-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 15-16 грудня 2022 року 15-16 December 2022 |
УДК: | 657 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 56-57 |
Початкова сторінка: | 56 |
Кінцева сторінка: | 57 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39900 |
ISBN: | 978-617-7875-50-4 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Перелік літератури: | 1. Кіндрацька Г.І. Аналіз господарської діяльності : підручник / Г. І. Кіндрацька, А. Г. Загородній, Ю. І. Кулиняк. Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. 320 с. 2. Теорія та практика обліку, контролю й аналізу товарно-матеріальних цінностей: монографія / за заг. ред. Серпенінової Ю.С., Макаренко І.О. Суми: Видавництво «Вінниченко М. Д.». 2016. 314 с. 3. Чук О.В. Методика АВС-аналізу виробничих запасів олійно-жирових підприємств / О.В. Чук // Економіка АПК. 2011. № 5. С. 38-40. 4. Шпирко О.М. Облік виробничих запасів і аналіз ефективності їх використання : монографія / О. М. Шпирко, С. М. Семенова. Київ: ВД «Артек», 2018. 239 с. 5. Шмиголь Н.М. Роль і місце аналізу виробничих запасів у системі управління ресурсним потенціалом підприємства / Н.М. Шмиголь, А.А. Антонюк, А.А. Нестеренко //Держава та регіони. 2015. № 5 (86). С. 102-106. 6. Шум М.А. Особливості обліку та аналізу виробничих запасів на підприємствах України в сучасних умовах / М.А. Шум, М.А. Гулько //Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Ужгород : Гельветика, 2017. Вип. 15 № Ч.2. С. 166–169. |
References: | 1. Kindratska H.I. Analiz hospodarskoi diialnosti : pidruchnyk, H. I. Kindratska, A. H. Zahorodnii, Yu. I. Kulyniak. Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. 320 p. 2. Teoriia ta praktyka obliku, kontroliu y analizu tovarno-materialnykh tsinnostei: monograph, by gen. ed. Serpeninovoi Yu.S., Makarenko I.O. Sumy: Vydavnytstvo "Vinnychenko M. D.". 2016. 314 p. 3. Chuk O.V. Metodyka AVS-analizu vyrobnychykh zapasiv oliino-zhyrovykh pidpryiemstv, O.V. Chuk, Ekonomika APK. 2011. No 5. P. 38-40. 4. Shpyrko O.M. Oblik vyrobnychykh zapasiv i analiz efektyvnosti yikh vykorystannia : monograph, O. M. Shpyrko, S. M. Semenova. Kyiv: VD "Artek", 2018. 239 p. 5. Shmyhol N.M. Rol i mistse analizu vyrobnychykh zapasiv u systemi upravlinnia resursnym potentsialom pidpryiemstva, N.M. Shmyhol, A.A. Antoniuk, A.A. Nesterenko //Derzhava ta rehiony. 2015. No 5 (86). P. 102-106. 6. Shum M.A. Osoblyvosti obliku ta analizu vyrobnychykh zapasiv na pidpryiemstvakh Ukrainy v suchasnykh umovakh, M.A. Shum, M.A. Hulko //Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu : Serie: Mizhnarodni ekonomichni vidnosyny ta svitove hospodarstvo. Uzhhorod : Helvetyka, 2017. Iss. 15 № Ch.2. P. 166–169. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток соціально-економічних систем в геоекономічному просторі» (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
RSESGP_2022_Havronska_N-Inventories_of_food_industry_56-57.pdf | 425,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
RSESGP_2022_Havronska_N-Inventories_of_food_industry_56-57.djvu | 26,3 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
RSESGP_2022_Havronska_N-Inventories_of_food_industry_56-57__COVER.png | 430,3 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.