Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39077
Назва: Ознайомча практика: навчальний посібник для студентів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» та 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»
Автори: Цьонь, Олег Петрович
Ляшук, Олег Леонтійович
Плекан, Уляна Михайлівна
Бібліографічний опис: Цьонь О.П. Ознайомча практика: навчальний посібник для студентів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» та 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»/ О. П. Цьонь, О. Л. Ляшук, У. М. Плекан. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 71 с.
Дата публікації: 2022
Дата подання: 2022
Дата внесення: 4-гру-2022
Країна (код): UA
УДК: 656. 1
Діапазон сторінок: 71
Короткий огляд (реферат): Ознайомча практика студентів – невід’ємна складова освітньої програми підготовки здобувачів освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 274 «Автомобільний транспорт» та 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», яка передбачає безперервність та послідовність освітнього процесу. Завданням ознайомчої практики є ознайомлення студентів зі специфікою майбутньої професії, формування первинних професійних умінь і навичок із вивчених дисциплін загальної та фахової підготовки. Посібник укладено відповідно «Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя» від 30.12.2020 р. та на основі програм дисциплін загальної та фахової підготовки для закріплення теоретичних знань і здобуття практичних навиків роботи за фахом і наскрізної програми практики підготовки фахівців галузі знань 27 «Транспорт» спеціальностей 274 «Автомобільний транспорт» та 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Посібник рекомендовано також для самостійної роботи студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39077
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри автомобілів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oznayom_prakt_metod..pdfОзнайомча практика: навчальний посібник для студентів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» та 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»453,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора