Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39070
Назва: Методичні вказівки з фахової практики для студентів усіх форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» галузі знань 27 «Транспорт» за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»
Автори: Ляшук, О.Л.
Левкович, М.Г.
Гевко, І.Б.
Слободян, Любомир Михайлович
Приналежність: ТНТУ ім. І.Пулюя, факультет інженерії машин, споруд та технологій, каф.АМ, Тернопіль, Україна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки з фахової практики для студентів усіх форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» галузі знань 27 «Транспорт» за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»/ О.Л.Ляшук, М.Г. Левкович, І.Б. Гевко, Л.М. Слободян – Тернопіль: ТНТУ, 2022. – 12 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 2-гру-2022
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя, ФМТ, каф. АМ
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблені у відповідності до освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт» другого рівня вищої освіти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» галузі знань 27«Транспорт».
Опис: Фахова практика є одним з найважливіших етапів навчального процесу майбутнього магістра за спеціальністю «274 «Автомобільний транспорт», що передує виконанню і захисту кваліфікаційної магістерської роботи і проводиться з метою підготовки студента до якісного виконання кваліфікаційної роботи та підготовки випускника до професійної діяльності як магістра після закінчення навчання в університеті. Метою фахової практики є практичне оволодіння студентів-магістрантів системою поглиблених спеціальних знань та умінь інноваційного характеру для вирішення проблемних професійних науково-практичних завдань, отримання навичок застосування у виробництві передових технологій та наукових розробок. Завдання фахової практики – закріплення знань, набутих здобувачами у процесі навчання у вищому навчальному закладі, на основі вивчення роботи підприємства, на якому здобувачі проходять практику, а також оволодіння виробничими навиками і сучасними методами праці, набуття досвіду організаційної роботи у трудових колективах.
Зміст: ВСТУП 1. МЕТА І ЗАВДАННЯ ПРАКТИКИ 2. КЕРІВНИЦТВО І ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАКТИКИ 3. ЗМІСТ ПРАКТИКИ 4. ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ ЗВІТУ 5. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРАКТИКИ РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39070
Власник авторського права: О.Л. Ляшук, М.Г. Левкович, І.Б. Гевко, Л.М. Слободян, 2022
Перелік літератури: Корсаков В.С. Основы конструирования приспособлений. – М.: Машиностроение, 1983. – 277 с.
Оборудование для ремонта автомобилей. Под ред. М.И.Шахнеса, – М.: Транспорт, 1988.– 384 с.
Технічне обслуговування автомобілів. Підр. для вузів. (Під ред. Г. Б. Крамаренка. 2-е видання. Перероблене і доповнене). –М.: Транспорт, 1983. –488 с.
Напольский Г. М. Технологічне проектування автотранспортних підприємств і станцій технічного обслуговування. Підр. для вузів. –М.: Транспорт, 1985. –231 с.
Положення про технічне обслуговування і ремонт рухомого складу автомобільного транспорту. (Мінавтотранс РСФСР). –М.: Транспорт, 1986. –72с.
Жидецький В. Ц., Джигирей В.С., Сторожук В.М. та ін. Практикум із охорони праці. Навчальний посібник /За ред. Канд.. техн. наук, доцента В. Ц. Жидецького. – Львів, Афіша, 2000 – 352 с.
Шадричев, В. А. Основы технологии автостроения и ремонт автомобилей / В. А. Шадричев. – Л.: Машиностроение, 1976. – 560 с.
Колясницкий, А. М. Механизация и автоматизация авторемонтного производства / А. М. Колясницкий. – М.: Транспорт, 1982. – 160 с.
Восстановление автомобильных деталей: Технология и оборудование: Учебник для вузов / В. Е. Канарчук, А. Д. Чигринец, О. Л. Голяк, П. М. Шоцкий. – М.: Транспорт, 1995. – 303 с.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри автомобілів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фахова практика магістр 274.pdf347,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора