Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38444
Title: | Розрахунок та конструювання горизонтальної центрифуги для зневоднення казеїну продуктивністю 10 м.куб./год |
Authors: | Шпікула, Микола Ігорович |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Шпікула М. І. Розрахунок та конструювання горизонтальної центрифуги для зневоднення казеїну продуктивністю 10 м.куб./год : кваліфікаційна робота бакалавра / М.І. Шпікула; науковий керівник О. І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2022. – 60 с. |
Issue Date: | jún-2022 |
Submitted date: | jún-2022 |
Date of entry: | 7-júl-2022 |
Publisher: | ТНТУ |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
Supervisor: | Кравець, Олег |
UDC: | 664 |
Keywords: | центрифугування казеїн зневоднення вологість шнек |
Page range: | 60 |
Abstract: | Шпікула М.І. Розрахунок та конструювання горизонтальної центрифуги для зневоднення казеїну продуктивністю 10 м3/год. У дипломній роботі виконано аналіз відомих конструкцій горизонтальних центрифуг; проведено огляд літературних джерел. Здійснено технологічний розрахунок центрифуги для казеїну, а саме здійснено визначення розміру мінімальної частинки казеїну, яку можна відділити на центрифузі; визначено теоретичну продуктивність центрифуги; розраховано потужність нагнітального шнека та його продуктивність. Здійснено кінематичний аналіз центрифуги та виконано розрахунок її приводів. Проведено конструктивний і міцністний розрахунок центрифуги. |
Description: | горизонтальних центрифуг; проведено огляд літературних джерел. Здійснено технологічний розрахунок центрифуги для казеїну, а саме здійснено визначення розміру мінімальної частинки казеїну, яку можна відділити на центрифузі; визначено теоретичну продуктивність центрифуги; розраховано потужність нагнітального шнека та його продуктивність. Здійснено кінематичний аналіз центрифуги та виконано розрахунок її приводів. Проведено конструктивний і міцністний розрахунок центрифуги. |
Content: | 1. Аналітична частина 1.1. Огляд конструкцій горизонтальних центрифуг 1.2. Огляд конструкції горизонтальної центрифуги для казеїну 1.3. Огляд літератури 1.4. Мета та основні задачі дипломної роботи 2. Технологічна частина 2.1. Технологічні розрахунки центрифуги для зневоднення казеїну 2.2. Процесові розрахунки центрифуги для зневоднення казеїну 3. Конструкторська частина 3.1. Кінематичний аналіз центрифуги 3.2. Кінематичний розрахунок приводів 3.3. Структурний аналіз центрифуги 3.4. Аналіз структури вузла завантаження-розвантаження 3.5. Конструктивний і міцністний розрахунок 4. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці. Висновки. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38444 |
Copyright owner: | © Шпікула М.І. |
References (Ukraine): | 1. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484. 2. Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269. 3. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв. | Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.-Ц.:ЦНЛ "Інкос", 2007. – 344 с. 4. Храмцов А.Г. Промышленная переработка вторичного молочного сырья / А.Г. Храмцов, С.В. Василин – М.: ДеЛи принт, 2003. – 100 с. 5. Чубик Н. А. Справочник по теплофизическим характеристикам пищевых продуктов и полуфабрикатов / Н. А. Чубик, Л. Н Маслов. – М: Пищевая промышленность, 1970. – 184 с. 6. Зимон А. Д. Адгезия пищевых масс. – М.: Агропромиздат, 1985. – 272 с. 7. Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых мате- риалов. – М.: Лёгкая и пищевая промышленность, 1981. – 216 с. 8. Цытович Н.А. Механика грунтов . – М.: Высшая школа, 1979. – 272с. 9. Жигарев В. Г. Приближенное аналитическое описание гранулометрического состава дисперсного продукта методом ситового анализа / Жигарев В. Г., Казакова Е. Е. // Химическое и нефтегазовое машиностроение. – 2006. – №10. – с. 11-12. 10. Власенко В.В. «Технологія виробництва і переробки молока і молочних продуктів» - В. 2000 г. 11. Гончаров Н.Н. Справочник механика молочной пром-ти – М. 1959 г. 12. Цытович Н.А. Механика грунтов . – М.: Высшая школа, 1979. – 272 с. 13. Исаев Н.Н. Прессование дисперсных продуктов с заданной степенью осадки . Изв. вузов. – Пищевая технология. – 1977. – №5 – 102 с. 14. Антипов С.Т. Ученик ХХІ век «Машини и аппараты пищевых производств» - М. «Высшая школа», 2001 г. 15. Барабанщиков Н.В. «Молочное дело», - М. «Колос» 1983 г. 16. Бредихин С.А., Космодемгенский Ю. В., Юрин В.Н. «Технология и техника переработки молока» - М. «Колос» 2003 г. 17. Гальперин Д. М. «Оборудование молочних предприятий, монтаж, накладка, ремонт» - М. «Агропромиздат» 1990 г. 18. Гурьянов А.И. Компрессионные и фильтрационные исследования процесса прессования творожного згустка / А.И. Гурьянов, Н.Н. Липатов // Молочная промышленность. – 1967. – №12. – С. 14-18. 19. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирів з підплавлення сирної маси / Шинкарик М., Єресько Г, Формазюк Л., Ворощук В. // Наукові праці українського державного університету харчових технологій. – 2003. – №10 С. 111-114. 20. Дилажен З.Х. «Молочное дело» -М. «Колос» 1979 г. Цивільна оборона та цивільний захист: Підручник. — 2-ге вид., перероб. Затверджено МОН / Стеблюк М.І. — К., 2010. — 487 с. 21. Васійчук В.О. Основи цивільного захисту. Навч. посібник / В.О. Васійчук, В.Є Гончарук, С.І. Качан, С.М. Мохняк. - Львів: Видавництво НУ "ЛП", 2010. - 417 с. 22. Запольський А.К., Українець А.І. Екологізація харчових виробництв: Підручник.-К: Вища школа, 2005. - 433 с. |
Content type: | Bachelor Thesis |
Ebben a gyűjteményben: | 133 — Галузеве машинобудування (бакалаври) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Spikula_M.I._MOc-41.pdf | Кваліфікаційна робота бакалавра | 1,6 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools