Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38169
Назва: Аналітичне опрацювання даних мережі закладів харчування «Crocus» засобами програмного забезпечення Microinvest Склад Pro
Інші назви: Analytical data processing of the Crocus catering network using Microinvest Warehouse Pro software
Автори: Головацька, Оленка Василівна
Holovatska, Olenka Vasylivna
Приналежність: ТНТУ ім. І. Пулюя, Факультет комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії, Кафедра комп’ютерних наук, м. Тернопіль, Україна
Бібліографічний опис: Головацька О. В. Аналітичне опрацювання даних мережі закладів харчування «Crocus» засобами програмного забезпечення Microinvest Склад Pro : кваліфікаційна робота освітнього рівня „Бакалавр“ „126 — інформаційні системи та технології“ / О. В. Головацька. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 45 с.
Дата публікації: 20-чер-2022
Дата подання: 6-чер-2022
Дата внесення: 24-чер-2022
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. І.Пулюя, ФІС, м. Тернопіль, Україна
Науковий керівник: Козбур, Галина Володимирівна
Члени комітету: Стухляк, Петро Данилович
УДК: 004.67
Теми: автоматизація обліку в закладах харчування
automation of accounting in catering establishments
програмне забеззпечення
software
база даних
database
Microinvest
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена аналітичному опрацюванню даних мережі закладів «Crocus» за допомогою програмного забезпечення Microinvest Склад Pro. Мета роботи є забезпечення ефективної діяльності закладів мережі. В першому розділі кваліфікаційної роботи розглянуто особливості предметної галузі і вплив зовнішніх чинників. Описано особливості закладів мережі «Crocus». Встановлено необхідність аналізу продаж в умовах господарювання. В другому розділі кваліфікаційної роботи розглянуто програмне забезпечення Microinvest Склад Pro та його модуль Microinvest Склад Pro Light. Проаналізовано прибуток і оборот мережі закладів «Crocus» за перший квартал 2022 року. Зроблено висновки та вироблено рекомендації щодо підвищення ефективності закладів мережі та збільшення обороту. Qualification work is devoted to the analytical processing of data from the network of institutions "Crocus", using the software Microinvest Warehouse Pro. Purpose: ensuring the effective operation of food establishments. The first chapter of the qualification work considers the features of the subject area and the influence of external factors. Features of «Crocus» restaurant chain establishments are described. The necessity of the analysis of sales in the conditions of management is established. The second chapter of the qualification work discusses the Microinvest Warehouse Pro software and its Microinvest Warehouse Pro Light module. The profit and turnover of the Crocus restaurant chain of establishments for the first quarter of 2022 are analyzed. Conclusions were made and recommendations were made to increase the efficiency of network establishments and increase turnover.
Зміст: Вступ 7 РОЗДІЛ 1. СУЧАСНИЙ СТАН РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ 9 1.1 Загальна характеристика ресторанного бізнесу 9 1.2 Вплив пандемії і війни на заклади харчування 10 1.3 Особливості мережі закладів «Crocus» 11 1.3.1 Характеристика мережі 11 1.3.2 SWOT-аналіз мережі закладів 15 1.4 Висновок до першого розділу 17 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНЕ ОПРАЦЮВАННЯ ДАНИХ МЕРЕЖІ ЗАКЛАДІВ «CROCUS» ЗА ДОПОМОГОЮ MICROINVEST СКЛАД PRO 18 2.1 Програмне забезпечення Microinvest Склад Pro 18 2.2 База даних мережі закладів «Crocus» 21 2.3 Особливості ПЗ мережі закладів «Crocus» 25 2.3.1 Особливості роботи у програмі Microinvest Склад Pro Light 25 2.3.2 Особливості роботи у програмі Microinvest Склад Pro 27 2.4 Аналіз готових звіті мережі закладів. 29 2.5 Висновок до другого розділу 34 РОЗДІЛ 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 35 3.1 Охорона праці і техніка безпеки у закладах харчування 35 3.2 Маркетингова діяльність мережі «Crocus» 38 ВИСНОВКИ 40 Перелік джерел 42
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38169
Власник авторського права: © Головацька Оленка Василівна, 2022
Перелік літератури: 1. Селютін С. В. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: спец. 08.00.04. Харків: ХДУХТ. 2019. 325 с. 2. Яким буде ресторанний ринок у 2025 році. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://borysov.com.ua/uk/blog/biznes/yakym-bude-restorannyyrynok-u-2025-roci. 3. Геллоуей С. Від кризи до нових можливостей / С. Геллоуей. – Київ: Видавнича група – КМ-Букс, 2021. – 240 с. 4. Гірняк Л. І. Сучасний стан, перспективи та тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні. Економіка та управління підприємствами. / Л. І. Гірняк, В. А. Глагола., 2018. – 71 с. 5. Вплив COVID-19 та карантинних обмежень на економіку України. [Електронний ресурс] // Центр прикладних досліджень. – 2020. – Режим доступу до ресурсу: https://www.kas.de/documents/270026/8703904/. 6. Долбнєва Д. В. Вплив COVID-19 на економіку країн світу / Д. В. Долбнєва // Проблеми економіки. – 2020. – Вип. 1 (43). – С. 20–26. 7. Балацька Н. Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. / Н. Ю. Балацька // Економіка та управління підприємствами. / Н. Ю. Балацька., 2020. – С. 117–121. 8. Сємцов Б. В. Комплекс маркетингу закладу ресторанного господарства / Б. В. Сємцов, С. В. Ковальчук // Збірник тез доповідей ХХ міжнар. наук-практ. конф. «Проблеми планування в ринкових умовах» 28- 30 жовтня 2021 р., м. Хмельницький. – Хмельницький : ХНУ, 2021. – С. 123- 126. 9. Ковальчук С. В. Сучасні тренди маркетингу гостинності / С. В. Ковальчук, Є. М. Забурмеха, Т. В. Яремчук // Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Економічні науки, 2018. - № 3, Т. 2. С. 204-209. 10. Волкова М.В. Напрями вдосконалення маркетингової діяльності підприємства / М.В. Волкова // Економіка та управління підприємствами. Глобальні та національні проблеми економіки. – 2017. – № 16. – С. 281–286. 11. Говорун І.В. Напрями формування позитивного іміджу підприємства / І.В. Говорун, В.В. Макарова // Економіка та управління підприємствами. Інфраструктура ринку. – 2019. - №37. – С.204-209. 12. Гузенко Г.М. Управління та вдосконалення маркетингової діяльності на підприємстві / Г.М. Гузенко // Економіка і суспільство. – 2017. – № 12. – С. 227–234. 13. Рейханлі В.В. Маркетингові інструменти просування послуг підприємств ресторанного господарства / В.В. Рейханлі, Д. О. Хібель / Збірник статей магістрів ХДУХТ : ХДУХТ. -2017. 14. Турченюк М. О. Маркетинг: навч. посіб. / М. О. Турченюк, М. Д. Швець, Т. С. Карпан. – Рівне: НУВГП, 2020. – 293 с. 15. Microinvest Склад Pro для Windows – SoftPortal [Електроний ресурс] – Режим доступу: https://www.softportal.com/software-13585-microinvest-sklad-pro.html. 16. Microinvest Склад Pro (Back-office) - Компанія Уніпро [Електроний ресурс] – Режим доступу: https://unipro.com.ua/ru/microinvest-sklad-pro-light--rabochee-mesto-kassira/. 17. Попов Є.Ю. MYSQL для початківців [Електроний ресурс] – Режим доступу: http://www.evgeniypopov.ru/. 18. Бондарчук C. Ю. ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ БАЗ ДАНИХ У СЕРЕДОВИЩІ «1С: ENTERPRISE» [Електронний ресурс] / Ю. Бондарчук. – 2017. – Режим доступу до ресурсу: file:///C:/Users/%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B9/Downloads/2733-9528-1-PB.pdf. 19. Microsoft SQL Server [Електронний ресурс] // Wikipedia. – 2017. – Режим доступу до ресурсу: https://ru.wikipedia.org/wiki/Microsoft_SQL_Server. 20. MySQL [Електронний ресурс] // Wikipedia. – 2017. – Режим доступу до ресурсу: https://ru.wikipedia.org/wiki/MySQL. 21. Документація Microsoft SQL Server [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурса: https://docs.microsoft.com/en-us/sql/sql-server/sql-servertechnical-documentation. 22. Microinvest Склад Pro Light (рабочее место кассира/официанта/бармена) [Електроний ресурс] – Режим доступу: https://unipro.com.ua/ru/microinvest-sklad-pro-light--rabochee-mesto-kassira/. 23. 1С Склад, Контур бухгалтерія [Електроний ресурс] – Режим доступу: - http://erp-project.com.ua/index.php/uk/korisni-materiali/statti/avtomatizatsiya/190-presentatin. 24. MICROINVEST СКЛАД PRO [Електроний ресурс] – Режим доступу: https://microinvest.ua/ru/microinvest-sklad-pro.html. 25. Галасюк К. А. Проблеми обліку, аудиту, аналізу та оподаткування в умовах глобалізації економіки / К. А. Галасюк // Специфіка маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства / К. А. Галасюк. – Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2017. – С. 512. 26. Чернишова Л. О. Брендинг у системі управління конкурентоспроможністю міжнародної компанії. / Л. О. Чернишова // Глобальні та національні проблеми економіки. / Л. О. Чернишова., 2018. – С. 51–55. 27. Портер М. Конкретна перевага. Як досягти стабільно високих результатів / М. Портер / перекладач І. Ємельянова, І. Гнатковська. – Київ: Наш фомат, 2019. – 622 с. 28. Про охорону праці: Закон України від 14.10.1992 р. № 2694- XII. Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1992, № 49, ст.668. 29. Основи охорони праці / М. С.Одарченко, А. М. Одарченка, В. І. Степанов, Я. М. Чернетко. – Харків, 2017. – 334 с. 30. Азізов С. П. Використання концепції управління іміджем підприємства у підвищенні його конкурентоспроможності / С. П. Азізов, Н. В. Кожан // Проблеми інноваційно-інвестиційного розвитку. Серія: Економіка та менеджмент. - 2018. - № 15. - С. 74-81.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:126 — Інформаційні системи та технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_KRB_ST-41_HOLOVATSKA _O.V_ .pdf1,98 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора