Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38052

Назва: Комп’ютерна система контролю ферментації винних продуктів
Інші назви: Computer system for controlling wine products fermentation
Автори: Ольховецька, Х.
Осухівська, Галина Михайлівна
Olkhovetska, Kh.
Osukhivska, H. M.
Приналежність: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Ольховецька Х. Комп’ютерна система контролю ферментації винних продуктів / Ольховецька Х., Осухівська Г. М. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 142–143. — (Управління та адміністрування).
Bibliographic description: Olkhovetska Kh., Osukhivska H. M. (2022) Kompiuterna systema kontroliu fermentatsii vynnykh produktiv [Computer system for controlling wine products fermentation]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 142-143 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Дата публікації: 28-кві-2022
Дата внесення: 16-чер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
УДК: 004.3
663.252
Теми: комп’ютерна система
контроль
ферментація
computer system
control
fermentation
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 142-143
Початкова сторінка: 142
Кінцева сторінка: 143
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38052
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.st.com/en/microcontrollers-microprocessors/stm32f767zi.html
https://datasheetspdf.com/pdf/1116082/Sensirion/SHT30-DIS/1
https://sandboxelectronics.com/files/SEN-000007/MG811.pdf
https://thingspeak.com/
Перелік літератури: 1. Ольховецька Х. Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів. Інформаційні моделі, системи та технології: матеріали IX науково-технічної конференції (8–9 грудня 2021 р). Тернопіль, 2021. С. 123.
2. STM32F767ZI. URL: https://www.st.com/en/microcontrollers-microprocessors/stm32f767zi.html (дата звернення: 10.10.2021). Datasheet. URL: https://datasheetspdf.com/pdf/1116082/Sensirion/SHT30-DIS/1 (дата звернення: 14.03.2022)
3. Datasheet. URL: https://sandboxelectronics.com/files/SEN-000007/MG811.pdf (дата звернення: 14.03.2022).
4. Thingspeak. Thingspeak. URL: https://thingspeak.com/ (дата звернення: 02.04.2022).
References: 1. Olkhovetska Kh. Kompiuteryzovana systema kontroliu yakosti protsesu fermentatsii vynnykh produktiv. Informatsiini modeli, systemy ta tekhnolohii: materialy IX naukovo-tekhnichnoi konferentsii (8–9 hrudnia 2021 r). Ternopil, 2021. P. 123.
2. STM32F767ZI. URL: https://www.st.com/en/microcontrollers-microprocessors/stm32f767zi.html (Date of appeal: 10.10.2021). Datasheet. URL: https://datasheetspdf.com/pdf/1116082/Sensirion/SHT30-DIS/1 (Date of appeal: 14.03.2022)
3. Datasheet. URL: https://sandboxelectronics.com/files/SEN-000007/MG811.pdf (Date of appeal: 14.03.2022).
4. Thingspeak. Thingspeak. URL: https://thingspeak.com/ (Date of appeal: 02.04.2022).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.