Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36263

Назва: Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства»
Бібліографічний опис: Тези доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства» / Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя (м. Тернопіль, 2-3 грудня 2021 р.), 2021. – 175 с.
Конференція/захід: ІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства»
Журнал/збірник: Тези доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства»
Дата публікації: 2-гру-2021
Дата внесення: 16-гру-2021
Видавництво: Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 330:331
45:338
Кількість сторінок: 175
Діапазон сторінок: 1-175
Опис: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції«ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА ЯК ФАКТОР ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА» сформовано за наступними науковими напрямками:теоретичні та прикладні аспекти розвитку цифрової економіки;сучасні комунікації та оцінка якості управління;економіко-математичне моделювання та вимірювання ефективності діджиталізації суспільства;міжнародні інтеграційні процеси в умовах цифрової трансформації бізнесу-науки-освіти- влади;інноваційний розвиток економічних систем в умовах цифрової економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36263
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.