Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36251
Назва: Методичні вказівки до проведення практичних занять з курсу «Інформаційні технології продаж» для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг»
Інші назви: Methodical instructions for conducting practical classes on the course "Information Technology in Sale" for full-time and part-time students with a bachelor's degree of specialty 075 "Marketing".
Автори: Ковальчик, Олена Арнольдівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до проведення практичних занять з курсу «Інформаційні технології продаж» для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг» розроблено згідно робочої програми курсу. Укл. Ковальчик О.А.. – Тернопіль: ТНТУ ім. І.Пулюя, 2021. – 25 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 14-гру-2021
Країна (код): UA
Теми: інформаційні технології продаж
електронна комерція
інтернет-реклама
інтернет-крамниці,
он-лайн бізнес
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання практичних робіт призначені для надання допомоги студентам під час підготовки та виконання практичних робіт з дисципліни «Інформаційні технології продаж», передбачених робочою програмою. Вони включають в себе список практичних завдань, що охоплюють всі теми даного курсу, описують хід виконання кожної практичної роботи і вимоги до структури та змісту роботи. Методичні вказівки розроблені для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 075 «Маркетинг»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36251
Власник авторського права: Ковальчик О.А., 2021
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри економічної кібернетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методвказ.ІТП2021.pdf503,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора