Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208
| Başlık: | Характеристика процесів змішування |
| Diğer Başlıklar: | Characteristics of mixing processes |
| Yazarlar: | Паньків, Ю. Pankiv, Y. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Паньків Ю. Характеристика процесів змішування / Паньків Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 111–112. — (Машинобудування). |
| Bibliographic description (International): | Pankiv Y. (2021) Kharakterystyka protsesiv zmishuvannia [Characteristics of mixing processes]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 111-112 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Yayın Tarihi: | 28-Nis-2021 |
| Date of entry: | 12-Ara-2021 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
| UDC: | 531.374 |
| Anahtar kelimeler: | перемішування компоненти інтенсифікація mixing components intensification |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 111-112 |
| Start page: | 111 |
| End page: | 112 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36208 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| References (Ukraine): | 1. Стадник І. Я. Порівняння основних показників сучасних тістомісильних машин вітчизняних, європейських, американських та інших країн світу. / І. Я. Стадник, О. Т. Лісовенко // Хлібопекарна і кондитерська промисловість України. -2010р. - №7-8. 2. Брагинский, Л.Н. Перемешивание в жидких средах: Физические основы и инженерные методы расчета / Л.Н. Брагинский, В.И. Бегачев, В.М. Барабаш – Л.: Химия, 1984. – 336 с. |
| References (International): | 1. Stadnyk I. Ya. Porivniannia osnovnykh pokaznykiv suchasnykh tistomisylnykh mashyn vitchyznianykh, yevropeiskykh, amerykanskykh ta inshykh krain svitu., I. Ya. Stadnyk, O. T. Lisovenko, Khlibopekarna i kondyterska promyslovist Ukrainy. -2010r, No 7-8. 2. Brahinskii, L.N. Peremeshivanie v zhidkikh sredakh: Fizicheskie osnovy i inzhenernye metody rascheta, L.N. Brahinskii, V.I. Behachev, V.M. Barabash – L., Khimiia, 1984, 336 p. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112.pdf | 470,46 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112.djvu | 48,58 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| MSNTK_2021_Pankiv_Y-Characteristics_of_mixing_111-112__COVER.png | 375,41 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.