Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36176
Назва: | Оцінка якості білих вин |
Інші назви: | Quality assessment of white wines |
Автори: | Стасюк, С. Stasiyk, S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Стасюк С. Оцінка якості білих вин / Стасюк С. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 71–72. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Stasiyk S. (2021) Otsinka yakosti bilykh vyn [Quality assessment of white wines]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 71-72 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 663.3 |
Теми: | біле столове вино аналіз якості та безпечності white wine analysis of quality and safety |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 71-72 |
Початкова сторінка: | 71 |
Кінцева сторінка: | 72 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36176 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2662-15 |
Перелік літератури: | 1. Закон України від 16 червня 2005 року № 2662-IV «Про виноград та виноградне вино». [Електронний ресурс]/– Режим доступу до ресурсу: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2662-15. 2. ВИНА Загальні технічні умови ДСТУ 4806:2007. Наказ Держспоживстандарту України від 5.07.2007р. N144 / // Київ ДЕРЖСПОЖИВСТАНДАРТ УКРАЇНИ, 2008 –15 с. |
References: | 1. Zakon Ukrainy vid 16 chervnia 2005 roku No 2662-IV "Pro vynohrad ta vynohradne vyno". [Electronic resource]/– Access mode: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2662-15. 2. VYNA Zahalni tekhnichni umovy DSTU 4806:2007. Nakaz Derzhspozhyvstandartu Ukrainy vid 5.07.2007y. N144, // Kyiv DERZhSPOZhYVSTANDART UKRAINY, 2008 –15 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Stasiyk_S-Quality_assessment_of_white_71-72.pdf | 467,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Stasiyk_S-Quality_assessment_of_white_71-72.djvu | 35,81 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Stasiyk_S-Quality_assessment_of_white_71-72__COVER.png | 1,17 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.