กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36173
ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC | ค่า | ภาษา |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свистун, О. | |
dc.contributor.author | Svystun, O. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
dc.date.available | 2021-12-12T18:54:09Z | - |
dc.date.created | 2021-04-28 | |
dc.date.issued | 2021-04-28 | |
dc.identifier.citation | Свистун О. Ацидофільний напій зі стевією та гарбузом / Свистун О. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 68. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36173 | - |
dc.format.extent | 68 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
dc.subject | ацидофільний напій | |
dc.subject | функціональний продукт | |
dc.subject | стевія | |
dc.subject | гарбуз | |
dc.subject | acidophilic drink | |
dc.subject | functional product | |
dc.subject | stevia | |
dc.subject | pumpkin | |
dc.title | Ацидофільний напій зі стевією та гарбузом | |
dc.title.alternative | Acidophilic drink with stevia and pumpkin | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.146 | |
dc.identifier.citationen | Svystun O. (2021) Atsydofilnyi napii zi steviieiu ta harbuzom [Acidophilic drink with stevia and pumpkin]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 68 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 68 | |
dc.citation.epage | 68 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Svystun_O-Acidophilic_drink_with_stevia_68.pdf | 310,42 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
MSNTK_2021_Svystun_O-Acidophilic_drink_with_stevia_68.djvu | 21,08 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
MSNTK_2021_Svystun_O-Acidophilic_drink_with_stevia_68__COVER.png | 453,39 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น