Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36123
Fullstendig metadatavisning
| DC Felt | Verdi | Språk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сембрат, В. | |
| dc.contributor.author | Sembrat, V. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2021 року | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 April 2021 | |
| dc.date.accessioned | 2021-12-12T18:54:01Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-12T18:54:01Z | - |
| dc.date.created | 2021-04-28 | |
| dc.date.issued | 2021-04-28 | |
| dc.identifier.citation | Сембрат В. Інтенсифікація процесів обробки харчових продуктів шнековими робочими органами / Сембрат В. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 243. — (Обладнання харчових виробництв). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36123 | - |
| dc.format.extent | 243 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 | |
| dc.subject | робочий орган | |
| dc.subject | шнек | |
| dc.subject | обробка харчових продуктів | |
| dc.subject | working bodies | |
| dc.subject | screw | |
| dc.subject | food processing | |
| dc.title | Інтенсифікація процесів обробки харчових продуктів шнековими робочими органами | |
| dc.title.alternative | The process intensification of food processing by screw working bodies | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 631.358.42 | |
| dc.identifier.citationen | Sembrat V. (2021) Intensyfikatsiia protsesiv obrobky kharchovykh produktiv shnekovymy robochymy orhanamy [The process intensification of food processing by screw working bodies]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 243 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національнийтехнічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 243 | |
| dc.citation.epage | 243 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| Vises i samlingene: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) | |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MSNTK_2021_Sembrat_V-The_process_intensification_243.pdf | 383,44 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| MSNTK_2021_Sembrat_V-The_process_intensification_243.djvu | 19,61 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| MSNTK_2021_Sembrat_V-The_process_intensification_243__COVER.png | 390,74 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright