Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36118

Titre: Особливості зворотнього інжинірингу у харчовій промисловості
Autre(s) titre(s): Reverse engineerings features at food industry
Auteur(s): Головко, А.
Holovko, A.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Головко А. Особливості зворотнього інжинірингу у харчовій промисловості / Головко А. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 239. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Holovko A. (2021) Osoblyvosti zvorotnoho inzhynirynhu u kharchovii promyslovosti [Reverse engineerings features at food industry]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 239 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Date de publication: 28-avr-2021
Date of entry: 12-déc-2021
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2021 року
28-29 April 2021
UDC: 63
Mots-clés: інжиніринг
модель
проект
engineering
model
project
Number of pages: 1
Page range: 239
Start page: 239
End page: 239
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36118
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.