Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.date.accessioned2021-11-17T08:40:23Z-
dc.date.available2021-11-17T08:40:23Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988-
dc.descriptionМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с.uk_UA
dc.description.tableofcontents1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література Додаткиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичні вказівки до виконання КРБ_Еларту.pdf2,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools