Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988Пълен Запис на метаданни
| DC Поле | Стойност | Език |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
| dc.date.accessioned | 2021-11-17T08:40:23Z | - |
| dc.date.available | 2021-11-17T08:40:23Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988 | - |
| dc.description | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с. | uk_UA |
| dc.description.tableofcontents | 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література Додатки | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» | uk_UA |
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
| dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| методичні вказівки до виконання КРБ_Еларту.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти