Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-17T08:40:23Z | - |
dc.date.available | 2021-11-17T08:40:23Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988 | - |
dc.description | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | 1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література Додатки | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
методичні вказівки до виконання КРБ_Еларту.pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools