Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.date.accessioned2021-11-17T08:40:23Z-
dc.date.available2021-11-17T08:40:23Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35988-
dc.descriptionМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання/ Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. ― Тернопіль: ТНТУ, 2021. ― 60 с.uk_UA
dc.description.tableofcontents1. Мета і завдання кваліфікаційної роботи 2. Організація виконання кваліфікаційної роботи 3. Тематика кваліфікаційних робіт 4. Структура кваліфікаційної роботи 5. Вимоги до змісту розділів пояснювальної записки та графічної частини 6. Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи Вимоги до оформлення пояснювальної записки Вимоги до оформлення графічної частини 7. Захист кваліфікаційної роботи 8. Рекомендована література Додаткиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
методичні вказівки до виконання КРБ_Еларту.pdf2,24 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти