Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35248
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Виробництво деталей та вузлів сільськогосподарських машин”
Автори: Олексюк, Василь Петрович
Сташків, Микола Ярославович
Цьонь, Ганна Богданівна
Бібліографічний опис: Олексюк В.П., Сташків М.Я., Цьонь Г.Б. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Виробництво деталей та вузлів сільськогосподарських машин” для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 133 Галузеве машинобудування спеціалізації «Машини сільськогосподарського виробництва». - Тернопіль: ТНТУ, 2021. - 25 с.
Дата публікації: тра-2021
Дата внесення: 7-чер-2021
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. Івана Пулюя
УДК: 631.171: 631.3
Теми: деталь
вузол
машина
виробництво
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Виробництво деталей та вузлів сільськогосподарських машин” для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 133 Галузеве машинобудування спеціалізації «Машини сільськогосподарського виробництва». Завдання методичних вказівок – надати методичну допомогу студентам при виконанні лабораторних робіт. Тут у короткій формі наведено основні вимоги і вказівки для виконання лабораторних робіт, приведено ряд довідкових матеріалів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35248
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри ТХ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
вдв_лаб_роб_2021.PDF1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора