Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Бакалавр
181 — Харчові технології (бакалаври)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.006 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Bachelor Thesis
чер-2023
28-чер-2023
Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за зміну
Чайківський, Адам Адамович
;
Chaikivskyi, Adam
Bachelor Thesis
чер-2023
28-чер-2023
Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 60 т за добу незбираного молока м.ч.ж. 3,4%
Павлів, Остап Володимирович
;
Pavliv, Ostap
Bachelor Thesis
чер-2023
29-чер-2023
Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.
Дуда, Микола Ігорович
;
Duda, Mykola
Bachelor Thesis
чер-2023
29-чер-2023
Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 %
Шишка, Тетяна Русланівна
;
Shyshka, Tatiana
Розкриття
за авторами
1
Chaikivskyi, Adam
1
Duda, Mykola
1
Pavliv, Ostap
1
Shyshka, Tatiana
1
Дуда, Микола Ігорович
1
Павлів, Остап Володимирович
1
Чайківський, Адам Адамович
1
Шишка, Тетяна Русланівна
за темами
4
пастеризація
3
637.1
3
curd
3
milk
3
молоко
3
сир кисломолочний
2
curd articles
2
сиркові вироби
1
637.2/637.1
1
butter production
1
cream
1
fermentation
1
functional butter
1
kefir
1
separate method
1
skimmed milk
1
the traditional method
1
whole milk
1
вершки
1
виробництво масла
.
далі >
за датою випуску
4
2023
за типом вмісту
4
Bachelor Thesis
за мовами
4
uk