Visar "181 — Харчові технології (бакалаври)" Nyckelord сквашування

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 8 av 8 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Bachelor Thesisjun-202327-jun-2023Проєкт цеху виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів потужністю 60т молока незбираного молока за добуГанущин, Тарас Олегович; Hanushchyn, Taras
Bachelor Thesisjun-202327-jun-2023Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів термостатним способом потужністю 14 т за змінуЧайковський, Ярослав Ярославович; Chaikovskyi, Yaroslav
Bachelor Thesisjun-202329-jun-2023Проєкт цеху з виробництва м'яких сирів потужністю переробки15т незбираного молока за добуСалівонов, Тамара Василівна; Salivonov, Tamara
Bachelor Thesisjun-202327-jun-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового потужністю 37 т незбираного молока за зміну з організацією перероблення знежиреного молокаЗаставна, Аліна Богданівна; Zastavna, Alina
Bachelor Thesisjun-202329-jun-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesisjun-202328-jun-2023Проєкт цеху з виробництва масла методом збивання з організацією перероблення вторинної сировини потужністю 56 т молока незбираного за добуГриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem
Bachelor Thesis202226-jun-2022Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 24 тони за змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor
Bachelor Thesisjun-202327-jun-2023Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 32 тони за змінуТомків, Роман Омелянович; Tomkiv, Roman