Перегляд зібрання "181 — Харчові технології (бакалаври)" за групою - Теми пастеризація

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202329-чер-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesisчер-202328-чер-2023Проєкт цеху з виробництва масла методом збивання з організацією перероблення вторинної сировини потужністю 56 т молока незбираного за добуГриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem
Bachelor Thesisчер-202328-чер-2023Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 60 т за добу незбираного молока м.ч.ж. 3,4%Павлів, Остап Володимирович; Pavliv, Ostap
Bachelor Thesisчер-202329-чер-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 %Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana
Bachelor Thesisчер-202328-чер-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за змінуЧайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam