Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | - |
dc.contributor.author | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-29T19:40:32Z | - |
dc.date.available | 2020-06-29T19:40:32Z | - |
dc.date.issued | 2020-06 | - |
dc.date.submitted | 2020-02-07 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. / укл. : І. С. Назарко, О. С. Покотило. - Тернопіль : ТНТУ, 2020. - 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32131 | - |
dc.description.abstract | Запропоновані методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Послідовність тем лабораторних робіт складена згідно робочої програми для даного напрямку підготовки бакалаврів. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ ...4 Правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії ...6 Перша допомога при нещасних випадках у лабораторії …8 Модуль 1. Харчові нутрієнти Лабораторна робота № 1 «Визначення масової частки вологи в харчових продуктах» ...9 Лабораторна робота № 2 «Визначення масової частки нітрогеновмісних речовин в харчових продуктах» ...22 Лабораторна робота № 3 «Дослідження фізико-хімічних характеристик харчових жирів» ...33 Лабораторна робота № 4 «Визначення масової частки вуглеводів в харчових продуктах» А. «Визначення масової частки лактози у молоці» ...44 Б. «Визначення масової частки сахарози в хлібобулочних виробах» ...54 Рекомендована література ...63 | uk_UA |
dc.format.extent | 64 c. | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль : ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | нутрієнти | - |
dc.subject | харчові добавки | - |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. | uk_UA |
dc.type | Laboratory Instructions | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль: ТНТУ | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Євлаш В. В. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» піднапрям «Харчова інженерія» / В. В. Євлаш, Г. О. Пестіна, Н. О. Отрошко, А. Б. Горальчук. – Харків : ХДУХТ, 2011. − 44 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 2.Євлаш В. В. Харчова хімія : Навчальний посібник / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, О. Ф. Аксьонова, Н. О. Отрошко, Т. О. Кузнецова, Л. Ф. Павлоцька, Д. О. Торяник. − Х. : Світ книг, 2012. – 504 с. | - |
dc.relation.references | 3. Кузнецова, Т. О. Харчова хімія. Лабораторний практикум. Частина І [Текст] : навчальний посібник / Т. О. Кузнецова, І. М. Гурікова. – Х. : ХДУХТ, 2010. − 150 с. | - |
dc.relation.references | 4.Методичні вказівки для лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Укл.: Дрозд О. О. Умань: УНУС. 2019. 26 с. | - |
dc.relation.references | 5.Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу «Хімія і технологія харчових добавок» для студентів спеціальності 7.(8).05130111 «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» денної та заочної форм навчання / уклад.: Л.В. Кричковська, А.П. Бєлінська, В.В. Анан єва В.С. Марченко. – Харків: НТУ «ХПІ», 2014. – 46 с. | - |
dc.relation.references | 6.Пілюгіна, І. С. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Загальні основи аналітичної хімії. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник / І. С. Пілюгіна, О. В. Добровольська, Н. В. Мурликіна. – Х. : ХДУХТ, 2008. − 354 с. | - |
dc.relation.references | 7.Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧДТУ, 2013. – 151 с. | - |
dc.relation.references | 8.Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форми навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / укладач Д. І. Молнар. – Мукачево: МДУ, 2017. – 45 с. | - |
dc.relation.references | 9.Харчова хімія: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ден. форми навч. / Уклад.: В.Ф. Доценко, В.О. Губеня, В.С. Зарубіна – К.: НУХТ, 2011. – 69 с. | - |
dc.relation.references | 10. Харчова хімія: тексти лекцій частина перша для студентів напряму підготовки 181 Харчові технології / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів: ЧНТУ, 2018. – 129 с. | - |
dc.relation.references | 11.Харчова хімія: тексти лекцій частина друга для студентів напряму підготовки 181 Харчові технології / Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів: ЧНТУ, 2018. – 155 с. | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
методичка ч.1.docx | 461,07 kB | Microsoft Word XML | View/Open | |
методичка ч.1.pdf | 1,25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools