Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.003 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 19-тра-2020 | Ресторанний бізнес в умовах карантину | Крочак, В. В.; Стойко, І. І.; Krochak, V. V.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 19-тра-2020 | 14 Принципів Едварда Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг | Стойко, І. І.; Stoyko, I. I. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | «Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами) | Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом) | Стойко, І. І.; Stoyko, I. |