霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29682
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorШинарик, Марія Миколвївна-
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.date.accessioned2019-12-23T11:15:06Z-
dc.date.available2019-12-23T11:15:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець,– Тернопіль: ТНТУ ім. І.Пулюя, 2019. – 10с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29682-
dc.format.extent10 с.-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.title2. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holderМ.М. Шинкарик, О.І. Кравецьuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Методичні вказівки.pdf778,89 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�