Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28480
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поцелуйко, В. | |
dc.contributor.author | Potseluiko, V. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2019 | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-06-18T10:40:10Z | - |
dc.date.available | 2019-06-18T10:40:10Z | - |
dc.date.created | 2019-04-25 | |
dc.date.issued | 2019-04-25 | |
dc.identifier.citation | Поцелуйко В. Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз / Поцелуйко В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 305–306. — (Гуманітарні науки). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28480 | - |
dc.format.extent | 305-306 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 | |
dc.subject | конкурентоздатність | |
dc.subject | фахова підготовка | |
dc.subject | competitiveness | |
dc.subject | professional training | |
dc.title | Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз | |
dc.title.alternative | Features of the training of competitive food industry professionals in a vocational school | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 647.252 | |
dc.relation.references | 1. Олійник В. В. Наукові основи управління підвищенням кваліфікації педагогічних працівників профтехосвіти: монографія / В. В. Олійник. – К. : Міленіум, 2003 594 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Oliinyk V. V. Naukovi osnovy upravlinnia pidvyshchenniam kvalifikatsii pedahohichnykh pratsivnykiv proftekhosvity: monograph, V. V. Oliinyk, K. : Milenium, 2003 594 p. | |
dc.identifier.citationen | Potseluiko V. (2019) Osoblyvosti pidhotovky konkurentozdatnykh fakhivtsiv kharchovoi haluzi v ptnz [Features of the training of competitive food industry professionals in a vocational school]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 305-306 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | |
dc.contributor.affiliation | Рavlo Тychyna Uman State Pedagogical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 305 | |
dc.citation.epage | 306 | |
dc.citation.conference | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Potseluiko_V-Features_of_the_training_305-306.pdf | 495,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Potseluiko_V-Features_of_the_training_305-306.djvu | 33,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Potseluiko_V-Features_of_the_training_305-306__COVER.png | 425,67 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.