Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28480

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоцелуйко, В.
dc.contributor.authorPotseluiko, V.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2019
dc.coverage.temporal25-26 April 2019
dc.date.accessioned2019-06-18T10:40:10Z-
dc.date.available2019-06-18T10:40:10Z-
dc.date.created2019-04-25
dc.date.issued2019-04-25
dc.identifier.citationПоцелуйко В. Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз / Поцелуйко В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 305–306. — (Гуманітарні науки).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28480-
dc.format.extent305-306
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
dc.subjectконкурентоздатність
dc.subjectфахова підготовка
dc.subjectcompetitiveness
dc.subjectprofessional training
dc.titleОсобливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз
dc.title.alternativeFeatures of the training of competitive food industry professionals in a vocational school
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc647.252
dc.relation.references1. Олійник В. В. Наукові основи управління підвищенням кваліфікації педагогічних працівників профтехосвіти: монографія / В. В. Олійник. – К. : Міленіум, 2003  594 с.
dc.relation.referencesen1. Oliinyk V. V. Naukovi osnovy upravlinnia pidvyshchenniam kvalifikatsii pedahohichnykh pratsivnykiv proftekhosvity: monograph, V. V. Oliinyk, K. : Milenium, 2003  594 p.
dc.identifier.citationenPotseluiko V. (2019) Osoblyvosti pidhotovky konkurentozdatnykh fakhivtsiv kharchovoi haluzi v ptnz [Features of the training of competitive food industry professionals in a vocational school]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 305-306 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
dc.contributor.affiliationРavlo Тychyna Uman State Pedagogical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage305
dc.citation.epage306
dc.citation.conferenceⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.