このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28416
完全メタデータレコード
| DCフィールド | 値 | 言語 |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гончарук, Н. | |
| dc.contributor.author | Honcharuk, N. | |
| dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2019 | |
| dc.coverage.temporal | 25-26 April 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-06-18T10:40:00Z | - |
| dc.date.available | 2019-06-18T10:40:00Z | - |
| dc.date.created | 2019-04-25 | |
| dc.date.issued | 2019-04-25 | |
| dc.identifier.citation | Гончарук Н. Особливості організації самостійної позааудиторної роботи учнів птнз кулінарного профілю / Гончарук Н. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 209–210. — (Гуманітарні науки). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28416 | - |
| dc.format.extent | 209-210 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 | |
| dc.subject | позааудиторна робота | |
| dc.subject | самостійна робота | |
| dc.subject | extracurricular work | |
| dc.subject | independent study | |
| dc.title | Особливості організації самостійної позааудиторної роботи учнів птнз кулінарного профілю | |
| dc.title.alternative | Peculiarities of the organization of independent outof-class work of pupils of a vocational school of culinary profile | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 378.147.091.32 | |
| dc.subject.udc | 664(072) | |
| dc.relation.references | 1. Онучак Л.В. Форми самостійної позааудиторної роботи студентів // Мова і культура: Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. – К.: Ін-т міжнар. відносин Київського нац. ун-ту ім. Т. Шевченка.– 2001. – Вип. 2. – Т. 2. – С. 325-328. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Onuchak L.V. Formy samostiinoi pozaaudytornoi roboty studentiv, Mova i kultura: Materialy mizhnar. nauk.-prakt. konf, K., In-t mizhnar. vidnosyn Kyivskoho nats. un-tu im. T. Shevchenka, 2001, Iss. 2, V. 2, P. 325-328. | |
| dc.identifier.citationen | Honcharuk N. (2019) Osoblyvosti orhanizatsii samostiinoi pozaaudytornoi roboty uchniv ptnz kulinarnoho profiliu [Peculiarities of the organization of independent outof-class work of pupils of a vocational school of culinary profile]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 209-210 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | |
| dc.contributor.affiliation | Рavlo Тychyna Uman State Pedagogical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| dc.citation.spage | 209 | |
| dc.citation.epage | 210 | |
| dc.citation.conference | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| 出現コレクション: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) | |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SNT_2019_Honcharuk_N-Peculiarities_of_the_209-210.pdf | 472,39 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SNT_2019_Honcharuk_N-Peculiarities_of_the_209-210.djvu | 35,48 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SNT_2019_Honcharuk_N-Peculiarities_of_the_209-210__COVER.png | 425,73 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。