Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28416
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончарук, Н. | |
dc.contributor.author | Honcharuk, N. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2019 | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-06-18T10:40:00Z | - |
dc.date.available | 2019-06-18T10:40:00Z | - |
dc.date.created | 2019-04-25 | |
dc.date.issued | 2019-04-25 | |
dc.identifier.citation | Гончарук Н. Особливості організації самостійної позааудиторної роботи учнів птнз кулінарного профілю / Гончарук Н. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 209–210. — (Гуманітарні науки). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28416 | - |
dc.format.extent | 209-210 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 | |
dc.subject | позааудиторна робота | |
dc.subject | самостійна робота | |
dc.subject | extracurricular work | |
dc.subject | independent study | |
dc.title | Особливості організації самостійної позааудиторної роботи учнів птнз кулінарного профілю | |
dc.title.alternative | Peculiarities of the organization of independent outof-class work of pupils of a vocational school of culinary profile | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 378.147.091.32 | |
dc.subject.udc | 664(072) | |
dc.relation.references | 1. Онучак Л.В. Форми самостійної позааудиторної роботи студентів // Мова і культура: Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. – К.: Ін-т міжнар. відносин Київського нац. ун-ту ім. Т. Шевченка.– 2001. – Вип. 2. – Т. 2. – С. 325-328. | |
dc.relation.referencesen | 1. Onuchak L.V. Formy samostiinoi pozaaudytornoi roboty studentiv, Mova i kultura: Materialy mizhnar. nauk.-prakt. konf, K., In-t mizhnar. vidnosyn Kyivskoho nats. un-tu im. T. Shevchenka, 2001, Iss. 2, V. 2, P. 325-328. | |
dc.identifier.citationen | Honcharuk N. (2019) Osoblyvosti orhanizatsii samostiinoi pozaaudytornoi roboty uchniv ptnz kulinarnoho profiliu [Peculiarities of the organization of independent outof-class work of pupils of a vocational school of culinary profile]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 209-210 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | |
dc.contributor.affiliation | Рavlo Тychyna Uman State Pedagogical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 209 | |
dc.citation.epage | 210 | |
dc.citation.conference | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Appears in Collections: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Honcharuk_N-Peculiarities_of_the_209-210.pdf | 472,39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
SNT_2019_Honcharuk_N-Peculiarities_of_the_209-210.djvu | 35,48 kB | DjVu | View/Open | |
SNT_2019_Honcharuk_N-Peculiarities_of_the_209-210__COVER.png | 425,73 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.