Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28416

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorГончарук, Н.
dc.contributor.authorHoncharuk, N.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2019
dc.coverage.temporal25-26 April 2019
dc.date.accessioned2019-06-18T10:40:00Z-
dc.date.available2019-06-18T10:40:00Z-
dc.date.created2019-04-25
dc.date.issued2019-04-25
dc.identifier.citationГончарук Н. Особливості організації самостійної позааудиторної роботи учнів птнз кулінарного профілю / Гончарук Н. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 209–210. — (Гуманітарні науки).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28416-
dc.format.extent209-210
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
dc.subjectпозааудиторна робота
dc.subjectсамостійна робота
dc.subjectextracurricular work
dc.subjectindependent study
dc.titleОсобливості організації самостійної позааудиторної роботи учнів птнз кулінарного профілю
dc.title.alternativePeculiarities of the organization of independent outof-class work of pupils of a vocational school of culinary profile
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc378.147.091.32
dc.subject.udc664(072)
dc.relation.references1. Онучак Л.В. Форми самостійної позааудиторної роботи студентів // Мова і культура: Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. – К.: Ін-т міжнар. відносин Київського нац. ун-ту ім. Т. Шевченка.– 2001. – Вип. 2. – Т. 2. – С. 325-328.
dc.relation.referencesen1. Onuchak L.V. Formy samostiinoi pozaaudytornoi roboty studentiv, Mova i kultura: Materialy mizhnar. nauk.-prakt. konf, K., In-t mizhnar. vidnosyn Kyivskoho nats. un-tu im. T. Shevchenka, 2001, Iss. 2, V. 2, P. 325-328.
dc.identifier.citationenHoncharuk N. (2019) Osoblyvosti orhanizatsii samostiinoi pozaaudytornoi roboty uchniv ptnz kulinarnoho profiliu [Peculiarities of the organization of independent outof-class work of pupils of a vocational school of culinary profile]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 209-210 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
dc.contributor.affiliationРavlo Тychyna Uman State Pedagogical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage209
dc.citation.epage210
dc.citation.conferenceⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Bildumetan azaltzen da:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.