Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28207

Назва: Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств
Інші назви: Improving the use of manufacturing funds how to supply sources of competitiveness of domestic enterprises
Автори: Дмитрів, С. П.
Колесник, Г. Ю.
Юрик, Наталія Євгенівна
Dmitryv, S. P.
Kolesnik, G. Yu.
Yurik, N. Je.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю
Бібліографічний опис: Дмитрів С. П. Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств / Дмитрів С. П., Колесник Г. Ю., Юрик Н. Є. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 27–28.
Bibliographic description: Dmitryv S. P., Kolesnik G. Yu., Yurik N. Je. (2019) Pokrashchennia vykorystannia vyrobnychykh fondiv yak dzherelo zabezpechennia konkurentospromozhnosti vitchyznianykh pidpryiemstv [Improving the use of manufacturing funds how to supply sources of competitiveness of domestic enterprises]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 27-28 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
Конференція/захід: Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ обслуговування
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“
Дата публікації: 28-бер-2019
Дата внесення: 5-чер-2019
Видавництво: ПП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28 березня 2019 року
28 March 2019
УДК: 658
338
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 27-28
Початкова сторінка: 27
Кінцева сторінка: 28
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28207
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Клименко С.М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: [навч. посіб.] / С.М. Клименко, Т.В. Омельяненко, Д.О. Барабась, О.С. Дуброва, А.В. Вакуленко. – К.: КНЕУ, 2008. – 520 с.
2. Левицька І.В. Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / І.В. Левицька // Економіка харчової промисловості. – 2010. – №3. – С. 14–17
3. Лупак Р. Л. Економічні основи забезпечення конкурентоспроможності підприємства в умовах ринкових відносин [Текст] / Р. Л. Лупак, А. М. Дідич // Науковий вісник НЛТУ України. – 2010. – Вип. 20.6. – С. 248–252.
References: 1. Klymenko S.M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva: [tutorial], S.M. Klymenko, T.V. Omelianenko, D.O. Barabas, O.S. Dubrova, A.V. Vakulenko, K., KNEU, 2008, 520 p.
2. Levytska I.V. Problemy intensyfikatsii vidtvoriuvalnykh protsesiv na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Text], I.V. Levytska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2010, No 3, P. 14–17
3. Lupak R. L. Ekonomichni osnovy zabezpechennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva v umovakh rynkovykh vidnosyn [Text], R. L. Lupak, A. M. Didych, Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy, 2010, Iss. 20.6, P. 248–252.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Всеукраїнська науково-практична конференція памʼяті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.