Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27941
Назва: | Втомна міцність азотованих сталей у корозивно-активних серидовищах харчових виробництв |
Автори: | Стечишин, М.С. Скиба, М.Є. Сухенко, Ю.Г. Цепенюк, Михайло Іванович |
Бібліографічний опис: | Стечишин М.С. Втомна міцність азотованих сталей у корозивно-активних серидовищах харчових виробництв. Фізико-хімічна механіка матеріалів. Міжнародний науково-технічний журнал Том. 55 №1, 2019. Львів. С.125-129. |
Дата публікації: | 2019 |
Дата внесення: | 22-кві-2019 |
Місце видання, проведення: | Національна академія наук України |
Теми: | Втомна міцність |
Кількість сторінок: | 5 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27941 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри ТХ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
jpg2pdf.pdf | 2,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора