Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27941
Назва: Втомна міцність азотованих сталей у корозивно-активних серидовищах харчових виробництв
Автори: Стечишин, М.С.
Скиба, М.Є.
Сухенко, Ю.Г.
Цепенюк, Михайло Іванович
Бібліографічний опис: Стечишин М.С. Втомна міцність азотованих сталей у корозивно-активних серидовищах харчових виробництв. Фізико-хімічна механіка матеріалів. Міжнародний науково-технічний журнал Том. 55 №1, 2019. Львів. С.125-129.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 22-кві-2019
Місце видання, проведення: Національна академія наук України
Теми: Втомна
міцність
Кількість сторінок: 5
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27941
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри ТХ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
jpg2pdf.pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора