Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Салата, Володимир Зеновійович | - |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Перкій, Юрій Богданович | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-24T07:17:51Z | - |
dc.date.available | 2019-02-24T07:17:51Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах. | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК 637.075 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27827 | - |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях наведено методи відбирання проб з яловичини остиглої, примороженої та замороженої, підготовка їх до мікробіологічних досліджень, проведення досліджень з визначення кількісного вмісту психротрофної мікрофлори. Розроблено мікробіологічні критерії для встановлення безпечності охолодженого, примороженого та замороженого м’яса яловичини під час зберігання. Рекомендації призначенні для спеціалістів мікробіологічних лабораторій, які визначають безпечність яловичини на забійних цехах або переробних підприємствах. | uk_UA |
dc.format.extent | 1-18 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічна оцінка мяса | uk_UA |
dc.title | ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ | uk_UA |
dc.title.alternative | ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.rights.holder | Салата В. З., Кухтин М.Д., Перкій Ю.Б. | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 637.075 | uk_UA |
dc.relation.references | Changes in lipid composition of Escherichia coli and Staphylococcus areus cells under the influence of disinfectants Barez, Biochlor and Geocide / V.L. Kovalenko, P.L. Kovalenko, G.V. Ponomarenko, M.D. Kukhtyn, S.V. Midyk, Yu.V. Horiuk, V.M. Garkavenko // Ukrainian Journal of Ecology, 2018, 8(1) , 402–408. | uk_UA |
dc.relation.references | Kukhtyn M. D. Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine / M. D Kukhtyn, Y. V. Horyuk, V. V. Horyuk, T. Y. Yaroshenko, O. I. Vichko, O. S. Pokotylo // Regulatory Mechanisms in Biosystems. − 2017. − №3, V.8. − P. 384−388 | uk_UA |
dc.relation.references | Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ / В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин // Вет. медицина України. – 2006. - №7. – С.38-40. | uk_UA |
dc.relation.references | Салата В. З. Мікрофлора охолодженої і примороженої яловичини за холодильного зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин // Збірник наукових праць Харківської державної зооветеринарної академії. – 2017. − Т. 2., В. 34. – С. 332−336. | uk_UA |
dc.relation.references | Динаміка мікрофлори охолодженої і примороженої яловичини за її зберігання / В. З. Салата, М. Д. Кухтин, В. І. Семанюк , Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. − 2017. − Т.19, №73. − С. 178−182. | uk_UA |
dc.relation.references | Баль-Прилипко Л. В. Влияние различных факторов на срок и качество хранения мясных продуктов / Л. В. Баль-Прилипко, В. И. Задорожный, Л. В. Онищенко // Мясное дело. – 2006. – №8. – С. 53−55. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, професор кафедри харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
методичка псх мясо Тернопіль - ТНТУ.doc | 273 kB | Microsoft Word | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора