Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25439

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСельський, Володимир Романович
dc.contributor.authorМельнічук, Оксана Євстахівна
dc.contributor.authorКарпик, Галина
dc.contributor.authorSelskyi, V.
dc.contributor.authorMelnichuk, O.
dc.contributor.authorKarpyk, G.
dc.coverage.temporal22-24 травня 2018
dc.coverage.temporal22-24 May 2018
dc.date.accessioned2018-06-15T10:41:34Z-
dc.date.available2018-06-15T10:41:34Z-
dc.date.created2018-05-22
dc.date.issued2018-05-22
dc.identifier.citationСельський В. Р. Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу / Володимир Сельський, Оксана Мельнічук, Галина Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 290. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-093-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25439-
dc.format.extent290
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018
dc.relation.ispartofMaterials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018
dc.titleВплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу
dc.title.alternativeImpact of preliminary training fruits morus for juice extraction
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8
dc.identifier.citationenSelskyi V., Melnichuk O., Karpyk G. (2018) Vplyv sposobiv poperednoi pidhotovky shovkovytsi na sokoviddachu [Impact of preliminary training fruits morus for juice extraction]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 290 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті)
dc.citation.spage290
dc.citation.epage290
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.