Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25439
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | |
dc.contributor.author | Мельнічук, Оксана Євстахівна | |
dc.contributor.author | Карпик, Галина | |
dc.contributor.author | Selskyi, V. | |
dc.contributor.author | Melnichuk, O. | |
dc.contributor.author | Karpyk, G. | |
dc.coverage.temporal | 22-24 травня 2018 | |
dc.coverage.temporal | 22-24 May 2018 | |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T10:41:34Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T10:41:34Z | - |
dc.date.created | 2018-05-22 | |
dc.date.issued | 2018-05-22 | |
dc.identifier.citation | Сельський В. Р. Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу / Володимир Сельський, Оксана Мельнічук, Галина Карпик // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 290. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25439 | - |
dc.format.extent | 290 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 | |
dc.title | Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | |
dc.title.alternative | Impact of preliminary training fruits morus for juice extraction | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8 | |
dc.identifier.citationen | Selskyi V., Melnichuk O., Karpyk G. (2018) Vplyv sposobiv poperednoi pidhotovky shovkovytsi na sokoviddachu [Impact of preliminary training fruits morus for juice extraction]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 290 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) | |
dc.citation.spage | 290 | |
dc.citation.epage | 290 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Selskyi_V-Impact_of_preliminary_training_290.pdf | 321,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Selskyi_V-Impact_of_preliminary_training_290.djvu | 16,18 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Selskyi_V-Impact_of_preliminary_training_290__COVER.png | 357,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.