Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24237
Назва: | Обгрунтування параметрів машини на створення заданих градієнтів швидкостей з їх рівномірним розподілом |
Інші назви: | The foundation of machine settings for specified gradients speed creation with their even distribution |
Автори: | Гіджеліцький, Віталій Деркач, Андрій Васильович Стадник, Ігор Ярославович Hijelitskuy, Vitaliy Derkach, Andriy Stadnuk, Igor |
Приналежність: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Гіджеліцький В. Обгрунтування параметрів машини на створення заданих градієнтів швидкостей з їх рівномірним розподілом / Віталій Гіджеліцький, Андрій Деркач, Ігор Стадник // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської науково-технічної конференції „Теоретичні та прикладні аспекти радіотехніки і приладобудування“, 8-9 червня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 199–200. — (Світлотехніка і електроенергетика). |
Bibliographic description: | Hijelitskuy V., Derkach A., Stadnuk I. (2017) Obhruntuvannia parametriv mashyny na stvorennia zadanykh hradiientiv shvydkostei z yikh rivnomirnym rozpodilom [The foundation of machine settings for specified gradients speed creation with their even distribution]. Materials of the Ⅲ All-Ukrainian Scientific and Technical Conference "Theoretical and Applied Aspects of Radio Engineering and Instrumentation" (Tern., 8-9 June 2017), pp. 199-200 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської науково-технічної конференції „Теоретичні та прикладні аспекти радіотехніки і приладобудування“ Materials of the Ⅲ All-Ukrainian Scientific and Technical Conference "Theoretical and Applied Aspects of Radio Engineering and Instrumentation" |
Конференція/захід: | Ⅲ Всеукраїнська науково-технічна конференція „Теоретичні та прикладні аспекти радіотехніки і приладобудування“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської науково-технічної конференції „Теоретичні та прикладні аспекти радіотехніки і приладобудування“ |
Дата публікації: | 8-чер-2017 |
Дата внесення: | 28-лют-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 червня 2017 року 8-9 June 2017 |
УДК: | 664.643.1 |
Теми: | деформація структура коефіцієнт інтенсивності deformation structure intensity factor |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 199-200 |
Початкова сторінка: | 199 |
Кінцева сторінка: | 200 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вплив основних конструктивних параметрів валкового робочого органу формувальної машини на швидкість формування структури середовища на основі впливу важливих оптимальних параметрів замішування і встановлення продуктивності машин. The influence of the main design parameters of the working body roll of the forming machine on structure formation rate environment is considered in the article on the base of important optimal mixing parameters impact and determination of productivity intensity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24237 |
ISBN: | 978-617-7331-38-3 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Стадник І.Я. Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста : автореф. дис. … д-ра. тех. наук. – Київ, 2013. – 42 с. 2. Зайцев A.B., Пеленко Ф.В. Моделирование течения вязкой жидкости в трубе [Электронный ресурс] : электронный научный журнал «Процессы и аппараты пищевых производств». – Электронный журнал. – Санкт-Петербург: СПбГУНиПТ, 2012. – № 1. 3. Николаев Б.А. Измерение структурно-механических свойств мучного теста / Б.А. Николаев. – Москва : Пищевая промышленность, 1976. – 246 с. 4. Пеленко В.В., Арет В.А., Васильев Д.А., Морозов Е.А., Пеленко Ф.В. Течение продуктов обработки растительного сырья в перерабатывающих аппаратах / Пищевая технология. - М.: Известия ВУЗов, 2008. - Вып. №5-6. - С. 77-80. 5. Гуськов К.П. Реология пищевых масс / К.П. Гуськов, Ю.А. Мачихин, С.А. Мачихин, JI.Н. Лунин. – Москва : Пищевая промышленность, 1970. – 207 с. 6. Андреев А.Н. Выбор реологической модели пресного слоеного теста / Проблемы оборудования в торговле и общественном питании: Внутривуз. Сб. научн. тр. - Л.: ЛИСТ, 1976, вып. 58. С.5-8 |
References: | 1. Stadnyk I.Ya. Naukovo-tekhnichni osnovy protsesiv ta rozrobka obladnannia dlia bezlopatevoho zamishuvannia tista : avtoref. dys. … d-ra. tekh. nauk, Kyiv, 2013, 42 p. 2. Zaitsev A.B., Pelenko F.V. Modelirovanie techeniia viazkoi zhidkosti v trube [Electronic resource] : elektronnyi nauchnyi zhurnal "Protsessy i apparaty pishchevykh proizvodstv", Elektronnyi zhurnal, Sankt-Peterburh: SPbHUNiPT, 2012, No 1. 3. Nikolaev B.A. Izmerenie strukturno-mekhanicheskikh svoistv muchnoho testa, B.A. Nikolaev, Moskva : Pishchevaia promyshlennost, 1976, 246 p. 4. Pelenko V.V., Aret V.A., Vasilev D.A., Morozov E.A., Pelenko F.V. Techenie produktov obrabotki rastitelnoho syria v pererabatyvaiushchikh apparatakh, Pishchevaia tekhnolohiia, M., Izvestiia VUZov, 2008, Vyp. No 5-6, P. 77-80. 5. Huskov K.P. Reolohiia pishchevykh mass, K.P. Huskov, Iu.A. Machikhin, S.A. Machikhin, JI.N. Lunin, Moskva : Pishchevaia promyshlennost, 1970, 207 p. 6. Andreev A.N. Vybor reolohicheskoi modeli presnoho sloenoho testa, Problemy oborudovaniia v torhovle i obshchestvennom pitanii: Vnutrivuz. Sb. nauchn. tr, L., LIST, 1976, Iss. 58. P.5-8 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Всеукраїнська науково-технічна конференція „Теоретичні та прикладні аспекти радіотехніки і приладобудування“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FPT_2017_Hijelitskuy_V-The_foundation_of_machine_199-200.pdf | 985,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FPT_2017_Hijelitskuy_V-The_foundation_of_machine_199-200.djvu | 31,22 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FPT_2017_Hijelitskuy_V-The_foundation_of_machine_199-200__COVER.png | 475,53 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.