Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23290
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | |
dc.contributor.author | Угрин, Ю. В. | |
dc.contributor.author | Selsky, V. R. | |
dc.contributor.author | Uhryn, Y. V. | |
dc.coverage.temporal | 16-17 листопада 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 16-17 November 2017 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-25T13:58:46Z | - |
dc.date.available | 2018-01-25T13:58:46Z | - |
dc.date.created | 2017-11-16 | |
dc.date.issued | 2017-11-16 | |
dc.identifier.citation | Сельський В. Р. Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу / В. Р. Сельський, Ю. В. Угрин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 160. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-086-7 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-087-4 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-088-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23290 | - |
dc.format.extent | 160 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" | |
dc.title | Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | |
dc.title.alternative | Impact of preliminary training fruits morus for juice extraction | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8 | |
dc.identifier.citationen | Selsky V. R., Uhryn Y. V. (2017) Vplyv poperednoi pidhotovky shovkovytsi na sokoviddachu [Impact of preliminary training fruits morus for juice extraction]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 160 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 160 | |
dc.citation.epage | 160 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Selsky_V_R-Impact_of_preliminary_training_160.pdf | 497,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Selsky_V_R-Impact_of_preliminary_training_160.djvu | 17,55 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
CAZST_2017v3_Selsky_V_R-Impact_of_preliminary_training_160__COVER.png | 440,23 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.