Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
| Назва: | Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів |
| Автори: | Козбур, Ігор Романович Балог, Норберт Себаст'янович |
| Приналежність: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Бібліографічний опис: | Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15. |
| Конференція/захід: | Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Журнал/збірник: | Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Дата публікації: | 17-лис-2017 |
| Дата подання: | лис-2017 |
| Дата внесення: | 15-гру-2017 |
| Видавництво: | Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| УДК: | 62.521 |
| Теми: | дозування фасування в'язкість автоматизація |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 14-15 |
| Початкова сторінка: | 14 |
| Кінцева сторінка: | 15 |
| Короткий огляд (реферат): | Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання. |
| Опис: | У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741 |
| Власник авторського права: | © Козбур Ігор Романович, 2017 |
| Тип вмісту: | Proceedings Book |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Konferenc_Book-2.pdf | 657,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| Konferenc_Book-2.djvu | 243,76 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| Konferenc_Book-2__COVER.png | 220,07 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора