Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741

Назва: Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів
Автори: Козбур, Ігор Романович
Балог, Норберт Себаст'янович
Приналежність: ТНТУ ім. І.Пулюя
Бібліографічний опис: Н.С. Балог, І.Р. Козбур, Автоматизація контролю в’язкості при дозуванні харчових продуктів, Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів, (Тернопіль, 16–17 листоп. 2017.) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 14-15.
Конференція/захід: Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 17-лис-2017
Дата подання: лис-2017
Дата внесення: 15-гру-2017
Видавництво: Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 62.521
Теми: дозування
фасування
в'язкість
автоматизація
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 14-15
Початкова сторінка: 14
Кінцева сторінка: 15
Короткий огляд (реферат): Запропоновано проводити контроль реологічних властивостей і в’язкості рідких та рідко-в’язких харчових продуктів, в позиції дозування та пакування, за допомогою безконтактних ультразвукових методів вимірювання Методика контролю базується на вимірюванні параметрів поширення ультразвукових хвиль у контрольованому середовищі, а саме, визначенні їх швидкості та коефіцієнту затухання.
Опис: У позиції дозування харчових продуктів, перед їх кінцевим пакуванням, важливо проводити оперативний контроль якості, який буде охоплювати всю партію продукту, а не у вибірковій формі, як у випадку лабораторних досліджень на підприємстві. Такий контроль дозволить запобігти пакуванню неякісного продукту, або такого, котрий не відповідає технічним вимогам або стандартам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22741
Власник авторського права: © Козбур Ігор Романович, 2017
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри автоматизації технологічних процесів та виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konferenc_Book-2.pdf657,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Konferenc_Book-2.djvu243,76 kBDjVuПереглянути/відкрити
Konferenc_Book-2__COVER.png220,07 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора