Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22463
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кудлак, Віталій | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-29T13:47:54Z | - |
dc.date.available | 2017-11-29T13:47:54Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / Укладач Кудлак В.Я. – Тернопіль: ТНТУ, 2017. – 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22463 | - |
dc.title | Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СамРобБізнПланувПідпр2017.pdf | 953,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора