霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22463摰����漯敶�
| DC ���� | ��� | 霂剛�� |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кудлак, Віталій | - |
| dc.date.accessioned | 2017-11-29T13:47:54Z | - |
| dc.date.available | 2017-11-29T13:47:54Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / Укладач Кудлак В.Я. – Тернопіль: ТНТУ, 2017. – 48 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22463 | - |
| dc.title | Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| �蝷箔����: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів | |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| СамРобБізнПланувПідпр2017.pdf | 953,59 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�