Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКудлак, Віталій-
dc.date.accessioned2017-11-29T13:47:54Z-
dc.date.available2017-11-29T13:47:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / Укладач Кудлак В.Я. – Тернопіль: ТНТУ, 2017. – 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22463-
dc.titleМетодичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» для студентів денної форми навчання ОКР «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СамРобБізнПланувПідпр2017.pdf953,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора