Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22127

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКраєвська, Світлана
dc.contributor.authorСтеценко, Наталія
dc.contributor.authorKraevska, Svitlana
dc.contributor.authorStetsenko, Natalia
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationКраєвська С. Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією / Світлана Краєвська, Наталія Стеценко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 136–137. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22127-
dc.format.extent136-137
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleАналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією
dc.title.alternativeAnalysis of biochemical composition of raw materials for the creation of bars for people with gluten enteropathy
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.314
dc.relation.references1. Г.Д. Фадеенко, О.Г. Гапонова. Многообразие проявлений глютеновой энтеропатии. // Сучасна гастроенторологія. – 2009. – № 2 (46). – C. 111 – 118.
dc.relation.references2. Парфенов А.И. Глютенчувствительная целиакия – от диагноза к лечению // Рус. мед. журн. – 2007. – № 6. – С. 458 – 464.
dc.relation.references3. Сабельникова Е.А. Непереносимость глютена новая болезнь или не диагностированная целиакия? // Эксперементальная и клиническая гастроэнтерология. – 2012, – № 3. – С. 87 – 89.
dc.relation.references4. Кулешева Н.И. Новый функциональный продукт на основе семени льна: получение, оценка качества / Н.И. Кулешева, Ю.А. Кошелев // Ползуновский вестник. – 2011. – № 3/2. – С. 145 – 149.
dc.relation.referencesen1. H.D. Fadeenko, O.H. Haponova. Mnohoobrazie proiavlenii hliutenovoi enteropatii., Suchasna hastroentorolohiia, 2009, No 2 (46), P. 111 – 118.
dc.relation.referencesen2. Parfenov A.I. Hliutenchuvstvitelnaia tseliakiia – ot diahnoza k lecheniiu, Rus. med. zhurn, 2007, No 6, P. 458 – 464.
dc.relation.referencesen3. Sabelnikova E.A. Neperenosimost hliutena novaia bolezn ili ne diahnostirovannaia tseliakiia?, Eksperementalnaia i klinicheskaia hastroenterolohiia, 2012, No 3, P. 87 – 89.
dc.relation.referencesen4. Kulesheva N.I. Novyi funktsionalnyi produkt na osnove semeni lna: poluchenie, otsenka kachestva, N.I. Kulesheva, Iu.A. Koshelev, Polzunovskii vestnik, 2011, No 3/2, P. 145 – 149.
dc.identifier.citationenKraevska S., Stetsenko N. (2017) Analiz biokhimichnoho skladu syrovyny pry stvorenni batonchykiv dlia liudei z hliutenovoiu enteropatiieiu [Analysis of biochemical composition of raw materials for the creation of bars for people with gluten enteropathy]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 136-137 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.contributor.affiliationКиївський кооперативний інститут бізнесу і права, Україна
dc.contributor.affiliationNational University of Food Technology, Ukraine
dc.contributor.affiliationKyiv cooperative institute business and low, Ukraine
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage136
dc.citation.epage137
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!