Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22115

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЗаярнюк, Анна
dc.contributor.authorБородіна, Ольга
dc.contributor.authorЛич, Інна
dc.contributor.authorZayarnyuk, Anna
dc.contributor.authorBorodina, Olha
dc.contributor.authorLych, Inna
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationЗаярнюк А. Молозиво як харчова добавка / Анна Заярнюк, Ольга Бородіна, Інна Лич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 117–118. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22115-
dc.format.extent117-118
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleМолозиво як харчова добавка
dc.title.alternativeColostrum as nutritional supplement
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc577.112
dc.relation.references1. Michail Borissenko Colostrum and the performance horse // Institute of colostrum research. – 2002. –. Р. 2 – 13.
dc.relation.references2. Кіт Ю.Я., Стойка Р.С. Каталітично активні антитіла (абзими) молока людини / Укр. біохім. журн. – 2007. – Т. 79, № 2. – С. 5 – 16.
dc.relation.referencesen1. Michail Borissenko Colostrum and the performance horse, Institute of colostrum research, 2002. –. R. 2 – 13.
dc.relation.referencesen2. Kit Yu.Ya., Stoika R.S. Katalitychno aktyvni antytila (abzymy) moloka liudyny, Ukr. biokhim. zhurn, 2007, V. 79, No 2, P. 5 – 16.
dc.identifier.citationenZayarnyuk A., Borodina O., Lych I. (2017) Molozivo iak kharchova dobavka [Colostrum as nutritional supplement]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 117-118 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, м.Київ
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage117
dc.citation.epage118
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.