Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22110

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВітенько, Тетяна Миколаївна
dc.contributor.authorЛучейко, Ігор І.
dc.contributor.authorЛучейко, Ігор Д.
dc.contributor.authorVitenko, Tatyana
dc.contributor.authorLucheyko, Igor I.
dc.contributor.authorLucheyko, Igor D.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:40Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:40Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationВітенько Т. М. Теоретичні аспекти розробки змішувальних пристроївіз пониженою потужністю привода / Тетяна Вітенько, Ігор І. Лучейко, Ігор Д. Лучейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 111–112. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22110-
dc.format.extent111-112
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleТеоретичні аспекти розробки змішувальних пристроївіз пониженою потужністю привода
dc.title.alternativeTheoretical aspects of development of mixing devices with reduced power of drive
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc66.063.8
dc.subject.udc51-74
dc.relation.references1. Vitenko T.N., Lucheyko I.I. Phenomenological model of decrease power of mixer in start-up period // XX Mendeleev Congress on General and Applied Chemistry. Vol. 3: Abstracts. – Ekaterinburg, 2016. – P. 308.
dc.relation.references2. Vitenko Т.N., Lucheyko I.I. Phenomenological approach to calculation of energy expenses for acceleration liquid during start-up of mixer // XVI International Scientific Conference “High-Tech in Chemical Engineering-2016”: Abstracts. – Moscow, 2016. – P. 67.
dc.relation.references3. Вітенько Т.М., Лучейко І.І., Лучейко І.Д. До розрахунку пускової потужності спірально-лопатевої мішалки // Міжнар. наук.-практична конф. “Хімічна технологія та інженерія”: Тези доп. – Львів, 2017. – С. 85.
dc.relation.referencesen1. Vitenko T.N., Lucheyko I.I. Phenomenological model of decrease power of mixer in start-up period, XX Mendeleev Congress on General and Applied Chemistry. Vol. 3: Abstracts, Ekaterinburg, 2016, P. 308.
dc.relation.referencesen2. Vitenko T.N., Lucheyko I.I. Phenomenological approach to calculation of energy expenses for acceleration liquid during start-up of mixer, XVI International Scientific Conference "High-Tech in Chemical Engineering-2016": Abstracts, Moscow, 2016, P. 67.
dc.relation.referencesen3. Vitenko T.M., Lucheiko I.I., Lucheiko I.D. Do rozrakhunku puskovoi potuzhnosti spiralno-lopatevoi mishalky, Mizhnar. nauk.-praktychna konf. "Khimichna tekhnolohiia ta inzheneriia": Tezy dop, Lviv, 2017, P. 85.
dc.identifier.citationenVitenko T., Lucheyko I. I., Lucheyko I. D. (2017) Teoretychni aspekty rozrobky zmishuvalnykh prystroiviz ponyzhenoiu potuzhnistiu pryvoda [Theoretical aspects of development of mixing devices with reduced power of drive]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 111-112 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage111
dc.citation.epage112
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.