Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22091

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorБейко, Людмила
dc.contributor.authorОлексів, Валентина
dc.contributor.authorBeyko, Ludmila
dc.contributor.authorOleksiv, Valentina
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:34Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:34Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationБейко Л. Консервування лікарських рослин / Людмила Бейко, Валентина Олексів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22091-
dc.format.extent86
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleКонсервування лікарських рослин
dc.title.alternativeCanning of medikal plants
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664. 00
dc.identifier.citationenBeyko L., Oleksiv V. (2017) Konservuvannia likarskykh roslyn [Canning of medikal plants]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 86 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage86
dc.citation.epage86
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Vises i samlingene:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright