Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22077
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Shalabodova, N. A. | |
| dc.contributor.author | Gromyko, O. P. | |
| dc.contributor.author | Шалабодова, Н. А. | |
| dc.contributor.author | Громыко, О. П. | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:30Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:30Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Шалабодова Н. А. Обзор рынка муки в Республики Беларусь / Н. А. Шалабодова, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 69–70. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22077 | - |
| dc.format.extent | 69-70 | |
| dc.language.iso | ru | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Обзор рынка муки в Республики Беларусь | |
| dc.title.alternative | Overview of the market of flour in the Republic of Belarus | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 338.242 | |
| dc.identifier.citationen | Shalabodova N. A., Gromyko O. P. (2017) Obzor rynka muki v Respubliki Belarus [Overview of the market of flour in the Republic of Belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 69-70 [in Russian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Могилёвский государственный университет продовольствия, г. Могилёв, Республика Беларусь | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 69 | |
| dc.citation.epage | 70 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_69-70.pdf | 449,83 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_69-70.djvu | 29,29 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Shalabodova_N_A-Overview_of_the_market_69-70__COVER.jpg | 160,88 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.