Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22058
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Starodub, N. F. | |
dc.contributor.author | Yukalo, V. G. | |
dc.contributor.author | Voitsitskiy, V. M. | |
dc.contributor.author | Marti, J.-L. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:25Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:25Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control / N. F. Starodub, V. G. Yukalo, V. M. Voitsitskiy, J.-L. Marti // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 35–36. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22058 | - |
dc.format.extent | 35-36 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.relation.uri | http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002 | |
dc.relation.uri | http://www.arcjournals.org | |
dc.title | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 613.2 | |
dc.relation.references | 1. Starodub N.F., Rebriev A.V. (2007) Liquid photopolymerizable compositions as immobilized matrix of biosensors. Bioelectrochemistry, 2007, v.71, N1, pp. 29-32. | |
dc.relation.references | 2. Staroub N.F., Piletsky S.A.,Lavryk N.V.,El’skaya A.V. (1993) Template sensors for low weight organic molecules based on SiO2 surfaces. Sensors and Actuators, pp. 708-710. | |
dc.relation.references | 3. Starodub N.F., Voitsitskiy V.M., Prokofiev V.P. Calixarene Based Artificial Selective Sites for the Specific Binding Some Mycotoxins. International Journal of Advanced Research in Chemical Science (IJARCS) V. 4, Iss. 3, 2017, pp. 24-28 ISSN 2349-039X (Print) & ISSN 2349-0403 (Online) http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002 http://www.arcjournals.org. | |
dc.relation.referencesen | 1. Starodub N.F., Rebriev A.V. (2007) Liquid photopolymerizable compositions as immobilized matrix of biosensors. Bioelectrochemistry, 2007, v.71, N1, pp. 29-32. | |
dc.relation.referencesen | 2. Staroub N.F., Piletsky S.A.,Lavryk N.V.,El’skaya A.V. (1993) Template sensors for low weight organic molecules based on SiO2 surfaces. Sensors and Actuators, pp. 708-710. | |
dc.relation.referencesen | 3. Starodub N.F., Voitsitskiy V.M., Prokofiev V.P. Calixarene Based Artificial Selective Sites for the Specific Binding Some Mycotoxins. International Journal of Advanced Research in Chemical Science (IJARCS) V. 4, Iss. 3, 2017, pp. 24-28 ISSN 2349-039X (Print) & ISSN 2349-0403 (Online) http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002 http://www.arcjournals.org. | |
dc.identifier.citationen | Starodub N. F., Yukalo V. G., Voitsitskiy V. M., Marti J.-L. (2017) Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 35-36 [in English]. | |
dc.contributor.affiliation | Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Ukraine | |
dc.contributor.affiliation | National University of Life and Environmental Sciences, Kiev-03041, Ukraine, nfstarodub@gmail.com | |
dc.contributor.affiliation | University of Perpignan Via Domitia, France | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 35 | |
dc.citation.epage | 36 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Starodub_N_F-Ways_of_formation_of_artificial_35-36.pdf | 426,82 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Starodub_N_F-Ways_of_formation_of_artificial_35-36.djvu | 28,28 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Starodub_N_F-Ways_of_formation_of_artificial_35-36__COVER.jpg | 204,23 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.