Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22058

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorStarodub, N. F.
dc.contributor.authorYukalo, V. G.
dc.contributor.authorVoitsitskiy, V. M.
dc.contributor.authorMarti, J.-L.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:25Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:25Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationWays of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control / N. F. Starodub, V. G. Yukalo, V. M. Voitsitskiy, J.-L. Marti // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 35–36. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22058-
dc.format.extent35-36
dc.language.isoen
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.relation.urihttp://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002
dc.relation.urihttp://www.arcjournals.org
dc.titleWays of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc613.2
dc.relation.references1. Starodub N.F., Rebriev A.V. (2007) Liquid photopolymerizable compositions as immobilized matrix of biosensors. Bioelectrochemistry, 2007, v.71, N1, pp. 29-32.
dc.relation.references2. Staroub N.F., Piletsky S.A.,Lavryk N.V.,El’skaya A.V. (1993) Template sensors for low weight organic molecules based on SiO2 surfaces. Sensors and Actuators, pp. 708-710.
dc.relation.references3. Starodub N.F., Voitsitskiy V.M., Prokofiev V.P. Calixarene Based Artificial Selective Sites for the Specific Binding Some Mycotoxins. International Journal of Advanced Research in Chemical Science (IJARCS) V. 4, Iss. 3, 2017, pp. 24-28 ISSN 2349-039X (Print) & ISSN 2349-0403 (Online) http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002 http://www.arcjournals.org.
dc.relation.referencesen1. Starodub N.F., Rebriev A.V. (2007) Liquid photopolymerizable compositions as immobilized matrix of biosensors. Bioelectrochemistry, 2007, v.71, N1, pp. 29-32.
dc.relation.referencesen2. Staroub N.F., Piletsky S.A.,Lavryk N.V.,El’skaya A.V. (1993) Template sensors for low weight organic molecules based on SiO2 surfaces. Sensors and Actuators, pp. 708-710.
dc.relation.referencesen3. Starodub N.F., Voitsitskiy V.M., Prokofiev V.P. Calixarene Based Artificial Selective Sites for the Specific Binding Some Mycotoxins. International Journal of Advanced Research in Chemical Science (IJARCS) V. 4, Iss. 3, 2017, pp. 24-28 ISSN 2349-039X (Print) & ISSN 2349-0403 (Online) http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002 http://www.arcjournals.org.
dc.identifier.citationenStarodub N. F., Yukalo V. G., Voitsitskiy V. M., Marti J.-L. (2017) Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 35-36 [in English].
dc.contributor.affiliationIvan Puluj Ternopil National Technical University, Ukraine
dc.contributor.affiliationNational University of Life and Environmental Sciences, Kiev-03041, Ukraine, nfstarodub@gmail.com
dc.contributor.affiliationUniversity of Perpignan Via Domitia, France
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage35
dc.citation.epage36
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Bildumetan azaltzen da:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.