Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22057
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.contributor.author | Лайтер-Москалюк, Світлана | |
dc.contributor.author | Решетник, Антоніна | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | |
dc.contributor.author | Layter-Moskalyuk, Svitlana | |
dc.contributor.author | Reshetnik, Antonina | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:25Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:25Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Кухтин М. Д. Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівки / Микола Кухтин, Світлана Лайтер-Москалюк, Антоніна Решетник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 33–34. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22057 | - |
dc.format.extent | 33-34 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівки | |
dc.title.alternative | Effectivenss of detergents for dairy equipment on microbial biofilms | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 613.287 | |
dc.subject.udc | 637.116 | |
dc.subject.udc | 614.484 | |
dc.relation.references | 1. Кухтин М.Д. Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку „екстра” за вмістом мікроорганізмів. /М.Д. Кухтин – , 2010. – Ветеринарна медицина України. – С. 42 – 43. | |
dc.relation.references | 2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus” / M. Kukhtyn, О. Vichko, O. Berhilevych, Y. Horyuk and V. Horyuk // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. − November – December 2016. − № 7 (6). − P. 1266 − 1272. | |
dc.relation.references | 3. Формування мікробних біоплівок на поверхнях різних матеріалів мікроорганізмами, які виділені з технологічного устаткування / М.Д. Кухтин, Ю.Б. Перкій, Н.В. Крушельницька // Ветеринарна біотехнологія, 2013. – Випуск, 22. – С. 292 – 297. | |
dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn M.D. Kontseptsiia rozrobky ta zastosuvannia normatyviv dlia vyrobnytstva syroho moloka gatunku "ekstra" za vmistom mikroorhanizmiv. /M.D. Kukhtyn – , 2010, Veterynarna medytsyna Ukrainy, P. 42 – 43. | |
dc.relation.referencesen | 2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus", M. Kukhtyn, O. Vichko, O. Berhilevych, Y. Horyuk and V. Horyuk, Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. − November – December 2016. − No 7 (6). − P. 1266 − 1272. | |
dc.relation.referencesen | 3. Formuvannia mikrobnykh bioplivok na poverkhniakh riznykh materialiv mikroorhanizmamy, yaki vydileni z tekhnolohichnoho ustatkuvannia, M.D. Kukhtyn, Yu.B. Perkii, N.V. Krushelnytska, Veterynarna biotekhnolohiia, 2013, Vypusk, 22, P. 292 – 297. | |
dc.identifier.citationen | Kukhtyn M., Layter-Moskalyuk S., Reshetnik A. (2017) Efektyvnist myino-dezynfikuiuchykh zasobiv dlia molochnoho obladnannia na mikrobni bioplivky [Effectivenss of detergents for dairy equipment on microbial biofilms]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 33-34 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет, м. Камянець-Подільський, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 33 | |
dc.citation.epage | 34 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kukhtyn_M-Effectivenss_of_detergents_33-34.pdf | 665,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Kukhtyn_M-Effectivenss_of_detergents_33-34.djvu | 32,76 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Kukhtyn_M-Effectivenss_of_detergents_33-34__COVER.jpg | 173,74 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.